Haar wassen

Een perfect kapsel begint bij gezond haar

Voor adviezen over de beste verzorging van je haar ben je bij ons aan het juiste adres. Professionele producten zoals  L'anza staan garant voor kwaliteit. Voor ieder type haar is er een perfecte shampoo, de beste conditioner en het juiste stylingproduct. Op Haargeheimen zullen we je helpen bepalen welke verzorging voor jouw haar het meest geschikt is. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om optimaal te kunnen adviseren.

In de komende tijd gaan we steeds meer  goede adviezen geven over hoe je het beste  met haarverzorgingsproducten kunt omgaan.  Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een aantal tips voor jou.

Je haar wassen

Mooie, gezonde haren vragen een goede verzorging. Vraag bij de specialist naar de meest geschikte shampoo voor jouw haar. Voeg daarbij onze tips en je haar wordt uitstekend verzorgd en je kunt het zo vaak wassen als je wilt!

Onze tips...
  • Was je haar niet met te heet water, daar droogt het haar, maar vooral de haarpunten, van uit.
  • Maak het haar eerst door en door nat voor je de shampoo erover verdeelt. Kappers shampoo zoals bv. van L'anza zijn heel geconcentreerd, dus zuinig in gebruik. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.
  • Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen je handen, zodat deze makkelijker te verdelen is.
  • Breng de shampoo aan rondom je hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond je gezicht en in je nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.
  • Hebt je lang haar? Vouw het dan niet dubbel tegen je achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! De haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak.
  • Het uitspoelen duurt - als het goed is - langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in het haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in het haar blijven kleven.

Handig om weten

De shampoos van L'anza kunt u probleemloos elke dag gebruiken: Ze zijn zacht en halen alleen het vuil en overtollige vet weg, maar laten de natuurlijke oliën van het haar intact. We zullen regelmatig op Haargeheimen tips geven over haarverzorging. Hou ze in de gaten!

Wil je meer tips over mooi haar?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen je dan regelmatig tips hoe jij zelf kan zorgen voor mooi gezond haar.
Marie
Door

Marie

op 15 May 2019

Ik heb in het verleden ook de fout gemaakt om mijn haar te heet te wassen. Mijn haar werd daardoor erg droog en het brak zelfs af. Nu ik mijn haar met kouder water was, merk ik ook meteen dat dit beter is voor mijn huid.

Yasmina
Door

Yasmina

op 13 Nov 2013

Hallo Edwin, Bedankt voor de snelle anwoord. Ik heb nog een vraag. Ik zou graag willen langskomen voor een behandling voor me haar. Het gaat over dat ik iets in me haar heb, waardoor het vettig blijft. Ik heb het al meer dan een jaar en heb van alles geprobeerd zelfs afwasmiddel. Ik ben zelfs naar verschillende kappers geweest, maar die wisten het ook niet. Als ik van alles lees op deze site, denk ik dat het siliconen zijn die er niet uit willen gaan op de ene of andere manier en dat een behandelin van een lanza kapsalon ervoor kan zorgen dat ze alle siliconen die in je haar zitten eruit kunnen halen. Ik overweeg zo een behandeling, maar wil graag weten hoeveel dat kost, want ik weet anders niet wat het zou kunnen zijn.

Yasmina
Door

Yasmina

op 12 Nov 2013

Waar kan ik een lanza kapsalon vinden in omgeving den haag? Mvg

Edwin
Door

Edwin

op 12 Nov 2013

Hoi Yasmina, Onze salon zit in Katwijk aan zee dat is naast Wassenaar een 20 min rijden van af het centrum van den Haag. Bel (0714015102) onze salon voor een afspraak voor een uitgebreide haar analyse en herstelkuur behandeling van L'anza. Iedere bezoeker van Haargeheimen krijgt dit onder vermelding van" Haargeheimen actie" helemaal gratis. Geheel vrijblijvend. Je hoeft niet te komen knippen kleuren of wat dan ook. Het mag natuurlijk wel. Let op per dag doen we wel een beperkt aantal behandelingen. Dus vol=vol. groeten Edwin

yas
Door

yas

op 01 Feb 2013

ik heb een vraagje: Sinds een paar maanden als ik me haar was word het niet meer goed schoon als hiervoor. Er blijft een vetlaagje erop. Ook als ik het droog en in me haar ga voel ik een vies laagje erop, alsof er wax in zit, heb geen idee wat dit is. Heb verschillende shampoos geprobeerd om het eruit te wassen, shampoo voor droog en vet haar. Ik heb ook clarifying shampoo gebruikt die alle bult-up uit je haar haalt. Deze shampoo gebruik ik al maanden en zie geen enkel resultaat. Ik word er echt gek van en weet echt niet wat ik moet doen. Heeft u enig idee wat ik hieraan kan doen?

Edwin
Door

Edwin

op 04 Feb 2013

Hoi Yas, je krijgt binnenkort uitgebreid antwoord op mijn blog. Groeten Edwin

Reactie plaatsen