Haar Tip van Ed

Ik heb vrijdag voor het eerst de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk  gereden.

Ik heb er nog een korte haar tip van Ed tussen de 200 km schaatsen kunnen persen.

Kijk hier op mijn youtube video http://youtu.be/k4gskC5vWHA 

Met goede verzorging in de video bedoel ik vooral professionele Haarverzorgings producten.Zoals van  L’anza, Biosilk, Chi, Kerastase,  Tressa, Bonacure, Redken enz .

Supermarkt en drogist haarverzorging heeft vaak te weinig goede  verzorgende stoffen en te veel water en zouten om het haar in goede conditie te houden. Later zal ik hier nog meer over uitwijden.

 

 

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.

Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

Over de schrijver
mireille
Door

mireille

op 01 Feb 2013

kent u de Tresseme haarverzorgingslijn? Indien ja, beveelt u me dit aan?

Edwin
Door

Edwin

op 04 Feb 2013

Hoi Mireille, Tresseme was 20 jaar geleden een professioneel haarverzorgings merk ik dacht uit Amerika. Om een omzet te vergroten zijn ze op de consumenten markt overgestapt. Ik weet er niet zoveel van de kwaliteit. Ik weet wel dat ze met zijde werken. Dit is op zich nooit echt slecht want dit is een van de weinige producten die klein genoeg zijn om echt in het haar door te kunnen dringen. het mist slechts 1 aminozuur om precies in het haar te passen zodat ze wel vak een soort siliocone nodig hebben om helemaal glad te maken. Dit kan wat verzwaren. Het bedrijf is onlangs overgenomen door unilever ( niet mijn grootste vrienden) Ik neem aan om meer kwaliteit in huis te hebben. Dit gaat op de lange termijn vaak ten koste van het product. Maar als eindconclusie . De producten van Tresseme zijn zeker niet slecht ik denk beter dan de meeste consumenten lijnen. persoonlijk denk ik dat CHi en Biosilk en stap beter zijn. En mijn eigen favoriet L'anza vind ik natuurlijk het beste. L'anza maakt gebruik van menselijke haar proteinen. Dit past perfect in het haar zodat je het haar echt van binnenuit kan herstellen. waardoor je zelfs zwaar beschadigd haar weer normaal er uitkan laten zien.

Reactie plaatsen