Perfect krullend geverfd haar met L'anza
01 oktober 2013 
in Divers

Perfect krullend geverfd haar met L'anza

Dit is de enige site waar ik op lees hoe het nu werkelijk zit met krullend haar. Ik heb bruin krullend haar (geverfd want ik word al gedeeltelijk grijs), half lang, in lagen geknipt en het is erg droog aan de punten. Ik heb al van alles geprobeerd.

Ik ben ook l’Anza-fan en had in het verleden een soort gel/creme in een grijze tube, waar je perfecte krullen mee kon maken in droog haar. Dit wordt helaas niet meer verkocht en ik kan geen goede vervanging vinden. Weet jij een product van l’Anza dat er op lijkt?

Ook kwam ik het volgende tegen op een site:

Actieset bestaande uit de Lanza Keratin Oil shampoo ,Lanza Keratin Oil conditioner en Lanza Keratin Oil Treatment. Dit is behoorlijk aan de prijs dus zou ik graag van jou vernemen of dit iets is voor mijn haar. Of raad jij mij iets anders aan? 

Waar ik ook altijd mee zit en waar ik nog nooit iets over gelezen heb: hoe zorg je dat je pony goed geknipt wordt als je krullen hebt. Het krult bij mij nogal op dus ik heb aan de zijkanten van de pony vaak rare inhammen. 

Bedankt! Bernadette.

 

Hoi Bernadette,

 

L’anza fan

He super dat je ook l’anza fan bent.
De gel creme die je beschrijft was de shine gel de lekkerste  shine gel ooit gemaakt en helaas bestaat het niet meer in onze salon mengde we het met hairpolish en dat gaf altijd een super krul.

Een alternatief van l’anza  is de Curl Define  ( ruikt ook nog eens heel lekker) deze geeft ook een fantastische krul en  voor meer bounce kun je het evt mengen met polyester .

Voor een meer verzwarend effect werkt de Keratin Oil gemengd met Styling cream echt Fantastisch!
Apart vind ik ze niet echt super voor krul haar  maar samen zijn ze  een super product voor een perfecte gladde  krul.

 Keratin Oil

Dan kom ik automatisch op de Keratin Oil lijn.
De product ontwikkelaars in het laboratorium van L’anza heeft praktisch ‘Carte Blanche’ gekregen om een product te ontwikkelen waarbij ze de meest exclusieve en vooral effectieve ingrediënten selecteerden en pasten deze toe in hoeveelheden waarin ze ook echt effect hebben.
Nieuw! ( effe een stukje reclame)

Geen loze lokkertjes – zoals diamant, truffel of kaviaar – in niets betekende percentages, maar alleen ingrediënten die aantoonbaar werkzaam zijn. In doseringen, die er echt toe doen.

Er is nu gewoon een hele nieuwe klasse haarverzorging: Ultra Luxurious & High Performance Haircare. L’ANZA Keratin Healing Oil is Health, Beauty & Luxury in één.

Wetenschappelijk bewezen

‘Ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn’ is niet zomaar een belofte. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen:

  • 75% reductie in droogtijd,
  • 53% verbeterde gladheid,
  • 288% meer glans,
  • 22% meer trekkracht,
  • 41% meer torsiekracht
  • 41% zachter haar.

Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan maar wat voelt je haar super wanneer je het gebruikt.

lanza-keratin-healing-oil haargeheimperfecte krullen in geverfd haar

 

Heeee… ik gebruik het zelf ook!

Tja,ik zelf niet . (Kijk maar op mijn foto) Ik gebruik de Healing Nourisch lijn en het helpt nog ik heb meer haar dan voorheen, ook al heb ik klanten met nog veel meer effect.

Maar mijn vrouw en dochter zijn er helemaal weg van. Het voelt totaal anders dan tijdens het wassen als gewone shampoo het is met niets te vergelijken. Het hele lange haar van mijn dochter is in een keer te kammen. Ongelofelijk!  Wanneer het niet  helemaal geschikt is voor  jou haar merk je het binnen een paar keer wassen.

Het voelt dan niet meer zo onwijs lekker en het schuimt steeds minder.  Je kunt het dan beter afwisselen met een van de andere l’anza  shampoos bv. Healing Moist of Healing smooth. Het ligt er aan hoe veel vocht te kort er in je haar zit. In onze salon testen we dat altijd vooraf.

Garantie 

In onze salon hanteren we dan ook altijd een maand garantie . Wanneer je niet 100% tevreden bent met  l’anza producten uit onze salon  geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Of  je kan het product voor een ander L’anza product om wisselen.

Woon je in de buurt van Katwijk?  Het hele najaar en winter geven we elke dag max.3 keer een  gratis behandeling met L’anza weg.
Bel: 071 4015102 voor een afspraak onder vermelding : “L’anza keratin Oil internet actie”.
En  maak dan geheel vrijblijvend kennis met  l’anza Healing Oil . Je haar wordt dan ook uitgebreid getest welke shampoo perfect voor jou haar is.

Pony

Ja een pony is niet altijd even gemakkelijk zoek een kapper die rekening houd met de valling van je haar. Het scheelt al een heel stuk wanneer de pony uit de losse hand geknipt wordt zonder of met slecht een beetje spanning op het haar .

Zoek een salon die speciale kniptechnieken kent voor gekruld haar. In onze salon gebruiken we verschillende technieken om het krullende haar mooi te laten vallen.

Wat heel belangrijk is  VERTEL ALTIJD je kapper dat je pony raar valt aan de zijkant. Dan kan de kapper er altijd rekening mee houden en een goede oplossing verzinnen.

 

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.

Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

Over de schrijver
kee
Door

kee

op 24 May 2016

Hoi Edwin, Heb jij tips voor donker krulhaar wat in een keer honingblond moet worden. Ik heb een jaar lang veel geld gespendeerd aan highlights. Iedere keer meer om maar egaal (rustig, niet hysterisch) blond te worden. Uiteindelijk werd mijn donkere ondertoon steeds donkerder en de highlights lichter. Geen gezicht als indische. Uiteindelijk weer donker gekleurd, wat ik eigenlijk niet wil. Hoe wordt ik egaal blond?

Edwin
Door

Edwin

op 26 May 2016

Hoi Kee, Jammer dat je je haar donker geverfd hebt. De oplossing was zo simpel. Wanneer je highlights hebt die te licht zijn . Kleur ze dan in met een warme semikleuring die een of twee tinten donkerder is. Het donkere haar kleurt niet of nauwelijks en de highlights krijgen een mooie kleur. Nu wordt het een stuk moeilijker. Je zal eerst moeten ontkleuren en dan kijken hoe de kleur er uitkomt en dan evt weer highlights en dan corrigeren. Zelf doen wordt erg moeilijk dus zoek een expert die jou een mooie kleur kan geven. succes, Edwin. ps. met Farouk heeft verschillende kleuren highlights perfect voor jouw type haar.

bianca
Door

bianca

op 26 Mar 2018

vraagje, ik ken l'anza nog niet, wel veel van gehoord, maar graag had ik geweten welke producten ik mag kiezen voor mijn droge krullen. kunnen jullie helpen? het mag niet de bedoeling zijn dat mijn krullen gaan verzwaren. alvast bedankt

Reactie plaatsen