Mooi gezond haar.

Mooi en gezondhaar dat is wat ik graag wil voor jou. Met de site haargeheimen.nl wil ik je de “GEHEIMEN” van de kapper onthullen die jij kan gebruiken om zelf thuis ook een “salonlook” te kunnen maken . Ook wil ik je graag meer kennis over kapsels en haar geven en tips voor een geslaagd kappersbezoek.

De komende tijd zal er steeds meer informatie over haarverzorging , kapsels, geheime kapperstechnieken, adviezen, video’s, make-overs,tips enz. op mijn website te  zien zijn.

Ik heb reeds een paar artikelen geschreven over vet haar en over drooghaar. Tips hoe je je haar kan wassen. Er staat nu ook een gebruikaanwijzing om thuis te kleuren met professionele haarkleuring.

Het is officieel van KISS haarkleuring maar je kan het ook gebruiken voor de kleuren van schwarkopf, wella, l’oreal, goldwel en andere merken. De komende tijd zal ik nog meer kleurtips laten zien.

hou mijn site  de komende tijd in de gaten. Het zal steeds uitgebreider worden. Dit is slechts het begin!  Ik ben kapper geen computerexpert, maar let maar op het wordt steeds leuker!

Over de schrijver
Reactie plaatsen