Metamorfose van donker blond naar mooi natuurlijk goudblond zonder oranje gloed.
16 november 2012 
in Divers

Metamorfose van donker blond naar mooi natuurlijk goudblond zonder oranje gloed.

Ons team van haarverzorging Edwin Minnee heeft weer een leuke metamorfose gedaan. Van Donker naar blond zonder gele of oranje gloed.

Ik wilde je dit ook laten zien.

De metamorfose is op een hele zachte natuurlijk manier gemaakt  met Organic Color Systems de ammoniavrij haarverf.  Natuulijk Licht goud  blond zonder dat er een oranje gloed te  zien is. Het haar raakt niet beschadigd of uitgedroogd doordat de schubbelaag helemaal intact blijft. Integenstelling tot traditionele ammoniahoudende haarverf die het haar flink kan uitdrogen en binnen een paar weken zijn glans kan verliezen en vaak een gele /oranje gloed nalaat.

 Uitgroei.

Gerda had een behoorlijk uitgroei en had hier en daar een paar plukjes zelf geknipt. Doordat ze zelf dus voor kapper gespeeld had was de verhouding van het kapsle ver te zoeken. Een behoorlijke uitdaging voor het team van Haarverzorging Edwin Minnee.

Gele gloed

Met een thuiskleur blijft er vaak een gele gloed hangen in het haar wanneer je het lichter kleurt. Daarom krijgt Gerda een basis kleur met extra astinten zonder ammonia van Organic Color Systems met daarin extra lichte en matte highlights ook zonder ammonia natuurlijk zodat het haar niet beschadigd of uitdroogt.

Natuurlijke uitstraling.

Daar door krijgt de kleur een heel natuurlijke uitstraling. En het zorgt er ook voor dat de uitgroei straks nauwelijks opvalt. Met knippen zorgt het team dat er vooral meer ruimte in het haar komt door verschillende knip technieken krijgt het haar een “losse’ look. Dit kapsel is ook heel makkelijk zelf in model te brengen.

Met L’anza finish producten worden de losse plukken ook nog extra geaccentueerd en krijgen een mooie glans.

Video

Klik op deze link http://youtu.be/gre8WAXUsl0 voor het youtube filmpje wat we gemaakt hebben.

Vind je het leuk?

Kijk dan op youtube bij “edwinminnee”( http://www.youtube.com/user/edwinminnee?feature=guide ) daar heb ik verschillende metamorfose staan.

 

 

p.s. Wanneer je een “vind ik leuk” wil aanklikken help je me enorm.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

Over de schrijver
Ergul akgul
Door

Ergul akgul

op 27 Jan 2014

Ik wil ook graag al die kleuren willen hebben.stuurd u het mij op

Edwin
Door

Edwin

op 31 Jan 2014

Hoi Ergul, De kleuren die ons team gebruikt zijn van Organic Color Systems deze zijn niet vrij verkrijgbaar. De kleuren die ons team maakt zijn een combinatie van verschillende kleuren die bij iedereen een ander effect geven. We passen de kleurmenging met een kleurrecept precies aan de ondergrond, soort haar, kleurwens, kleurtype en conditie van het haar aan. dus iedere klant krijgt een persoonlijk recept die bij haar een mooie kleur geeft maar niet zomaar bij iemand anders past. groeten Edwin Minnee

anoniem
Door

anoniem

op 31 Aug 2015

Hoi ik heb me haar vorige week lichtbruin geverft met haarverf van de hema. In de zomer had ik het licht goudblond eigelijk wil ik heel graag weer terug naar die haarkleur hoe kan ik dat doen?

Edwin
Door

Edwin

op 01 Sep 2015

Hoi Anoniem, je zal je haar moeten terug kleuren naar lichtblond en dan corrigeren om een goudblonde kleur te krijgen. Dit is heel moeilijk zelf te doen omdat het haar met ontkleuren vaak een gele of oranje gloed krijgt. De correctie met waarschijnlijk een astint ( ligt aan het eindresultaat van het oplichten) moet precies met het juiste hoeveelheid koelpigment gedaan worden zodat je goudblond kan krijgen en geen natuurlijk blond of zelfs asblond. een gemakkelijker optie is geleidelijk( neem de tijd) blonder maken met bv highlights net zolang tot de kleur redelijk is. het is zelf bijna niet te doen zoek een kleurspecialist die dit kan ( 80% van de kapper kan dit niet goed)ook nog zonder het haar te beschadigen. succes ,Edwin

Reactie plaatsen