L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray.De beste haarlak van de heeeele wereld!
27 november 2013 
in Divers

L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray.De beste haarlak van de heeeele wereld!

De L’anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray. Een mond vol  met deze  mega lange naam voor een haarspray  voor inderdaad de beste haarlak van de wereld.

Zo die is er uit. Sorry  dat ik helemaal hilarisch ben.  Je weet ik ben een super L’anza fan en oke misschien laat ik mij in  mijn enthousiasme weleens helemaal gaan. Maar het is een lange tijd geleden dat L’anza mij nog echt verrast heeft.

Ik had de Lustrous Finishing spray al gezien tijdens mijn bezoek in New York tijdens de NY fashionweek. Maar toen mochten we het niet zelf gebruiken. Nu sinds een goede week gebruiken we de nieuwe lak in onze salon en ons hele team staat versteld.

De lak voelt echt perfect Het is ongelofelijk het heeft een mega sterke holt factor en je borstelt het super gemakkelijk uit. Er blijft geen een zichtbaar restje achter en het haar voelt echt geweldig zacht.

Volume

De lak geeft zo enorm volume ook met heel slap haar het maakt het haar steviger.  Zo erg dat je voor het eerst in je leven uit moet kijken dat je niet te veel volume maakt. Het blijft de hele dag zitten en zelfs wanneer je het twee keer over elkaar heen spuit blijft het mooi en gemakkelijk uitkambaar en het wordt niet stijf en plakkerig.

Hitte protectie tot 260 Graden  Celcius

De healing Oil Spray is perfect voor steiltangen en  krultangen .  De hitte van de tang doet het haar niets behalve dat het perfect steil blijft of een fantastische vallende krul geeft. Zodra je met een tang door het haar gaat voel je de 4 botanische olienen werken. Het geeft een glans en toch  zit het haar hartstikke stevig!

 

Vocht bestendig

Door de speciale ingredienten wordt je haar verzorgt en beschermt . Zelfs tegen vocht is de lak opgewassen. Is je haar mooi gesteild en je hebt een vochtige lucht buit het gaat niet pluizen waar normaal  de krul en pluis zo je haar in schiet.

kapper Katwijk L'anza Keratin Healing  Oil Lustrous Finishing Spray Edwin Minnee

De computer geoptimaliseerde spuitmond

Een zwakke plek van l’anza haarspray is dat de spuitmond snel vol loopt en daardoor kan je niet meer mooi gelijk matig spuiten. Dit is met de L’anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray nu helemaal opgelost.

Een paar nerds van Lanza hebben met de computer een paar ingewikkelde algoritmes met de ontwikkeling van  de spuitmond los gelaten waardoor ze de meest optimale verdeling in het haar gekregen hebben. De combinatie met het product de wetenschap de vorm van de spuit mond  geeft een ongelooflijk resultaat. en daarom voelt je haar dan ook super.

Door de grote concentratie die l’anza voor zijn haarsprays gebruikt  doe je er  ook nog een hele tijd mee. Het lijkt wel of het niet opgaat.

 

Zo dat moest ik even kwijt.

 

 

Over de schrijver
Diana
Door

Diana

op 06 Sep 2018

Waar kan ik dit fantastiese product bestellen

Reactie plaatsen