L'anza Healing Oil of L'anza Healing Strenght Silk Serum
16 mei 2013 
in Divers

L'anza Healing Oil of L'anza Healing Strenght Silk Serum

L'anza Healing strength Neem Plant Silk serum (100ml ) Lanza Hairshop Edwin Minnee Kappers KatwijkL’anza Healing Oil of L’anza Healing Strenght Silk Serum welke is de beste?

Ik kreeg een vraag van Michelle over l’anza producten .

hallo
ik had op uw website gelezen over lanza haircare
na alles geprobeerd te hebben kerastase ,redken,loreal, joicozelfs een shampoo en conditioner van j beverly hills platinum van 150 euro niks hielp bij mijn haar wat flik beschadigt was van het blonderen,stijlen,en toen kwam ik op uw website en heb gelezen over lanza en toen heb ik het besteld de lanza repair plus schampoo,de lanza hair repair reconstructor,lanza hair repair leave in,lanza plant serum,en de lanza trauma.

en ik stond versteld wat een super produckten mijn haar heeft een mooie glanz,ziet er dikker uit en het ziet er gezond uit echt super.nu heb ik een vraagje is de lanza keratin healing oil nog beter als de plant serum?

groetjes michelle

Hoi Michelle

Ik ben blij dat je ontdekt heb hoe fantastisch L’anza is.
Tja… welk product vind ik beter ? Het ligt er aan welk soort beschadigingen in je haar hebt. Hoe ik het zie met jou haar werkt de combinatie die jij hebt  denk super.
de Healing Strenght Silk Serum gaat heel diep in het haar en behoed het haar van haarbreuk.

En Silk Serum  herstelt de kleinste beschadigingen. Het heeft meerdere awards gewonnen

De Healing oil maakt je haar gladder en je haar voelt anders aan. ( het is wel de beste olieproduct die er is).

Bv.Maroccanoil is vergeleken met l’anza eigenlijk helemaal niets ( okee ik ben al bevooroordeelt) het zit barstens vol met  siliconen en andere chemische ingredienten, het maakt alleen een laag plastic om je haar terwijl l’anza healing oil echt diep in het haar doordringt.

Wanneer je haar helemaal weer goed voelt kun je de Healing oil eens proberen.

Ik gebruik het voor mijn jongste dochter in combinatie met de Healing Oil Shampoo en Conditioner en haar lange blonde haar ( tot haar bil) voelt heerlijk en glanst fantastisch.

Over de schrijver
Charlotte
Door

Charlotte

op 11 Jun 2013

Hoi,Allereerst bedank voor alle informatie die je plaatst.Ik wil graag de L'anza producten gaan gebruiken maar heb niet zoveel te besteden, daarom wil ik eerst één product proberen. Het liefst een serum of ander verzorgingsproduct.Mijn haar: - Lang, tot iets over de helft van mijn rug. - Weinig glans, ik zou graag meer glans willen. - Ik wil het graag langer laten groeien, dat lukt nog niet ivm gespleten puntjes. - Donkerblond / bruin van kleur, ik wil het binnenkort blonderen.Ik zou graag weten welk product je mij zou aanraden.

Edwin
Door

Edwin

op 14 Jun 2013

Hoi Charlotte,Wanneer je met l'anza wilt beginnen kun je het best de silkserum van de healing strenght lijn van l'anza aanschaffen. Dit is een fantastisch serum ( 2 maal al een award als beste serum gewonnen in Amerika) geeft een mega glans en maakt het haar soepel zonder te verzwaren, super zuinig in gebruik , ook lekker voor op de (droge)huid, beschermt tegen de zon, voorkomt gespleten punten enz. Wil je echt Lang haar ? Niet meer kleuren met traditionele haar verf maar echt zonder ammonia , regelmatig knippen ( 6 weken en altijd door de zelfde kapper die weet dat je je haar wilt laten groeien), niet blonderen maar (*semi)kleuren combineren met lichte folies, laat een l'anza ultiem herstelkuur doen zo snel mogelijk met de hele l'anza lijn beginnen, maar dan ook geen andere producten dan l'anza gebruiken ( dit verstoort de opname van keratine en vocht). groetjes Edwin* kan alleen in de zelfde kleur of donkerder, maar in combinatie met folies heel mooi.

Hoe blijft je haarkleur mooi en gezond? - Haar Geheimen
Door

Hoe blijft je haarkleur mooi en gezond? - Haar Geheimen

op 11 Aug 2013

[...] een goede uv-filter zoals Magicbullet van l’anza met drievoudige UV bescherming. de Silk Serum van L’anza Of Schwarzkopf BC Sun Protect Hair Protection Oil met uvA en uvB [...]

Richelle
Door

Richelle

op 12 Jul 2014

Hoi Edwin,Ik zit sinds een paar weken 'met mijn handen in het haar'. Ik heb lang bruin haar van mezelf, maar laat al enige jaren highlights zetten. Ik weet niet helemaal zeker of mijn kapster dat met blondering of verf doet. Ik denk verf. Wat ik wel weet is dat we een paar maanden geleden een tint/nummer lichter zijn gegaan. Ik meen van 9 naar 10 of andersom. De kleur was prachtig, maar ik vond m'n haar al snel droog en breekbaar worden. Ik zie veel meer korte (afgebroken?) haren dan voorheen. Met name aan de voorkant bij m'n bangs en juist daar is het heel storend. Of dit is veroorzaakt door de lichtere tint weet ik niet. Het kan evengoed komen doordat ik m'n haar vaker dan voorheen ben gaan fohnen (met Chi fohn op de laagste stand en Silk Infusion). Ook heb een paar keer de (Chi) stijltang gebruikt (met Silk Infusion), dus ook dat zou de oorzaak kunnen zijn. Inmiddels fohn ik nog maar maximaal 2 x per week en de stijltang gebruik ik helemaal niet meer..Qua shampoo en conditioner heb ik jaren Sebastian Color Ignite Multi en Penetraitt Treatment gebruikt, maar de laatste tijd lijkt dat niet veel meer te doen voor m'n haar. L'anza is een merk dat ik eerder gebruikt heb en zeer goed beviel en om die reden en haar aanleiding van jouw blog heb ik nu de Hair Repair line gekocht. Protein Plus Shampoo, Protein Reconstructor en Leave In Protector. Daarnaast ook nog Neem Plant Silk Serum en Keratin Healing Oil.Ik heb daarnet voor het eerst de shampoo, reconstructor en het serum gebruikt. Twee pompjes van het serum. Doe ik er goed aan om op dagen dat ik m'n haar wel was maar niet fohn alleen het serum te gebruiken en op dagen dat ik het was en fohn alleen de Leave In Protector te gebruiken? Of in combinatie met de Healing Oil?Wat kan ik het beste gebruiken nadat ik m'n haar enkel uitgespoeld heb (dus niet gewassen)? Als ik m'n haar gefohnd heb dan probeer ik het de dag erna meestal wel droog te houden, maar anders maak ik het meestal wel nat als ik douche. Vind ik toch wat frisser.Ik was m'n haar meestal om de dag, soms om de twee dagen.Ohja en qua zilvershampoo (als dat het is) gebruik ik Chi Sunglitz Golden Blonde met bijbehorende conditioner. Ik heb ook de zilvershampoo van Guhl gebruikt, maar die maakte m'n haar mega stug. Kan ik de Sunglitz blijven gebruiken af en toe? Is 1 x per ongeveer 1,5 week voldoende?Nog een ander vraagje. Weet jij misschien een Farouk kapsalon in Den Haag (liefst centrum)? Ik heb gezocht met Google, maar tevergeefs. Ik wil graag weten of ik op een gezondere manier highlights (en lowlights in de winter) kan laten zetten.Dank je, Richelle

Edwin
Door

Edwin

op 06 Oct 2014

Hoi Richelle, Sorry voor late reactie , problemen met internet.UItgebreid verhaal . Maar het is lastig om een echt goed advies tegeven zeker met haar breuk. Belangrijk is dat je eerst een uitgebreide ultieme herstelkuur van L'azna laat doen dan kan precies bepaald worden welke verhouding vocht keratine je haar moet worden om niet meer aftebreken en weer mooi gezond wordt. Wat je tot dus ver hebt geprobeerd werkt niet voldoende het kan iedergeval beter. maar belangrijk is dat je eerst de herstel kuur doet. Onze salon zit vlakbij dus hier bij bied ik je een gratis herstelkuur behandeling aan. bel 0714015102 voor een afspraak ondervermelding van kuur haargeheimen.succes Edwin P.s. gebruik altijd de Leave in protector die sluit de schubben van het haar goed af zodat de keratine beter in je haar blijft zitten dit kan je ook gebruiken na het douchen zonder wassen. ( het neutraliseerd de gevolgen van hard water)

Ellie
Door

Ellie

op 14 May 2015

Beste Edwin,Help! M'n haar is droog en punten zijn ontzettend beschadigd na een balayage te hebben laten doen bij de kapper. Het is nu net elastiek en het haar is bijna doorschijnend. Wat en welke lijn kan ik het best gebruiken?

Edwin
Door

Edwin

op 15 May 2015

Hoi Ellie, Ga naar een l'anza kapper die heeft een heel nieuwe behandeling voor zwaar beschadigd haar. Vraag om de Emergency service van L'anza. Dit kan de schade in een keer ( 30 minuten) verhelpen. Gebruik daarna thuis de Healing strenght white tea shampoo,de keratin infusion, de Manukahoney conditioner en de Silkserum ( elke dag) als verstevigng de healing oil cream gel en de healing oil hairspray . GEBRUIK dan ook niets ANDERS! Dan blijft je haar sterk, gezond en zal zelfs een stuk dikker aanvoelen.

Ellie
Door

Ellie

op 15 May 2015

Hoi Edwin,Super bedankt voor de tip. Toevallig heb ik vandaag de L'anza emergency service laten doen. En heb daarbij gekocht de keratin healing oil shampoo, conditioner en hair treathment. Is dat erg? Heb uw bericht te laat gelezen anders had ik de producten gehaald die u aan raad. Wat moet ik hierbij nog meer kopen?Groetjes Ellie

Edwin
Door

Edwin

op 19 May 2015

Hoi Ellie, de spullen die je nu hebt zijn ook fantastisch. Alleen de geur al. Lekker he . Je zou bijna gelijk weer wassen. je kan evt de silkserum er bij gebruiken. denk er aan lanza kan slecht tegen ander producten gebruik dus alleen l'anza en anders niet. doordat ander producten zoals mousse lak enz vaak om het haar gaan zitten vormen ze een blokade waar de herstelende stoffen van L'anza niet meer diep in het haar komen of zelfs op het haar blijven plakken. Wanneer je shampoo opeens minder gaat schuimen kan je het evt afwisselen met de Healing Strenght shampoo of de Healing Pure shampoo. Wordt je haar langzaam weeer wat droger in de punten koop dan de keratin infusion er bij en gebruik die een keer per week extra. succes Edwin P.s Zorg dat je zo min mogelijk gebruikt de werkzame stoffen moeten in je haar passen. Te veel? Spoel je direct uit en dat is zonde.

Ellie
Door

Ellie

op 22 May 2015

Jaaaa! Het is inderdaad echt top spul Edwin en wat ruikt het heerlijk! Niet te geloven wat het met m'n haar heeft gedaan! Ziet er nu al 75% beter uit! Gelukkig gebruik ik van huis uit geen haarlak mouse of gel dus dat zit wel goed. Ik zal de rest ook binnenkort erbij halen dan. Want dit merk kan bij mij niks meer verkeerd doen hoor haha! Oh ja, er is bij de kleuring laatst olaplex gebruikt en daar heb ik stap drie van die ik elke week moest gebruiken. Kan dat wel hierbij? Anders laat ik die wel gewoon liggen. Ook vraag ik me af wanneer ik de emergency treatment weer kan laten doen omdat mijn haar niet mooi gekleurd is helaas (vlekken) wil ik dat wel binnenkort laten doen. Ik heb een groot vermoeden dat het een ritje Katwijk word voor mij ;-)!

Ellie
Door

Ellie

op 27 May 2015

Hoi Edwin,Heeft u mijn bericht gelezen? Ik zou het zo graag willen weten zodat ik een afspraak kan maken. Gr

Morena
Door

Morena

op 02 Oct 2015

Hallo Edwin,Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je reactie op Ellie. Ik heb nl nu al 2x mijn haar laten behandelen met olaplex nadat ik mijn volledige haar (halflang) heb laten blonderen. En nu na de 3e keer blonderen (uitgroei) is mijn haar enorm aan het afbreken. Het is droog, pluizig en breekt overal af :(( Ik ben dus nu op zoek naar iets wat mijn haar kan herstellen. Ik overweeg een emergency treatment en vraag me af of ik die ook ergens dichterbij huis kan laten doen (brabant). Met blonderen ben ik wel klaar. Nu op zoek naar herstel en iets wat beter is voor mijn haar! Ik hoor heeeeeeeeel graag je reactie en advies. Groetjes Morena

Edwin
Door

Edwin

op 10 Oct 2015

Hoi Morena, sorry voor later reactie (iets te sterke spamfilter) Ga zo snel mogelijk naar een l'anza kapper voor de Emergency service en doe dit een paar keer achter elkaar er mag 48 uur tussen de behandelingen zitten. Colorphlex is fantastisch spul maar wanneer je te ver door blondeert gaat het haar alsnog gewoon kapot Colorphex vertraagd dat proces en maakt het haar sterker maar als er niets meer te versterken is houd het op. Zoek een Farouk kapper die je haar op een veel zachtere manier kan blonderen. de ammonia vrije blondeer van Farouk zonder Colorphlex is zachter dan gewone blondeer met Colorphlex. kan je nagaan wanneer je die combineert.succes, Edwin succes Edwin

Wilms
Door

Wilms

op 26 Jan 2016

Beste Edwin,Graag zou ik advies willen voor mijn korte koppie met geblondeerd haar. Tijdens een uitgroeibehandeling is de blondeer pasta door mijn hele haar gekamd en dat heeft te lang gezeten. Het gevolg was beschadigd haar. Er werden produkten van Kerastase gebruikt, inmiddels is mijn overigens zeer goede kapper overgestapt op het merk NYC, dit voelt voor mijn haar niet prettig. Ik kwam het merk Lanza dus tegen via de website van haargeheimen en jou openheid in de berichten. Ik zou het graag willen gaan gebruiken en ook de stylingprodukten ervan. Helaas ben ik maar heel af en toe in de buurt van Katwijk, ik woon in Winterswijk. Is het mogelijk dat je mij op weg helpt??Hartelijke groeten in elk geval uit Winterswijk.Wilms.

Edwin
Door

Edwin

op 31 Jan 2016

Hoi Wilms, Zoek een l"anza kapper in de buurt en laat een ultieme herstel kuur doen en gebruik dan l'anza thuis ( laat je goed adviseren door de kapper). Je zal direct verschil merken. succes Edwin

Lily
Door

Lily

op 06 Aug 2017

Beste Edwin, ik woon in Sneek en ze hebben bij de lanza kapper alleen de herstelkuur. Maar zou heel graag de Emergency Service willen doen. Is nou het verschil erg groot tussen die twee kuren...? Mijn haar is een aantal keer geblondeerd (van mezelf donker zwart haar) en de laatste blondering heeft het erg beschadigd, de laatste 10 cm verbrand. Ik heb de 1 x herstelkuur gedaan en er was vocht tekort in t haar en daarna heb ik toch de lanza healing white thee en manunka conditioner gekocht omdat ik ze erg fijn vond.. Maar nu breekt mijn haar erg af en ben er niet tevreden over en wil het versterken, wat zou je mij adviseren..

Edwin
Door

Edwin

op 08 Sep 2017

Hoi Lily , Het verschil met de ES is voornamelijk dat er een framewerk in het haar gebouwd word waar de keratine in vast gaat zitten terwijl met de herstelkuur de keratine er eigenlijk "los "in het haar zit . Van daar het zo belangrijk is om altijd met l'anza een conditioner te gebruiken zodat de schubben dicht gaan en de keratine in het haar blijft zitten. groeten Edwin

Reactie plaatsen