Lang haar show van L'anza met medewerking Addy van den Krommenacker
29 november 2012 
in Divers

Lang haar show van L'anza met medewerking Addy van den Krommenacker

Deze week gaf het technische team van l’anza een mooie langhaar show weg samen met de fantastische kleding van Addy van den Krommenacker in Utrecht tijdens de KappersBusiness Experience van  ANKO. ( de nederlandse kapperorganisatie )

Video

Ik heb een leuke video gemaakt met een kleine impressie hoe dat er dan uitziet.  Een collegakapper was naar de show in Amsterdam geweest en vond de kapsels nu in utrecht aanmerkelijk mooier.

Er worden hele leuke langhaar kapsel geshowt. En ja.. Ik ben nu eenmaal dol op lang haar. Ik hoop dat jij het ook leuk vind. laat dan gerust een reactie of een like achter. Zo kan jij er ook voor zorgen dat haar geheimen een groot succes wordt.

 

P.s.

Gratis e-book

Heb je mijn gratis e-book al gedownload?  50 tintengrij.. oeps . Ik bedoel “50 kleurtips, die je kapper je nooit verteld” . Hierin laat ik  zien wat je moet doen om er voor te zorgen dat je altijd een mooi haarkleur hebt.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen