Hoe vind je een goede kapper?
24 augustus 2011 
in Divers

Hoe vind je een goede kapper?

Jou goede kapper vinden hoeft niet moeilijk te zijn.

Hoe weet je nu als je een nieuwe kapper zoekt welke kapper goed voor jou is?

Je kunt kapsalons onderverdelen in verschillende categorieën.

De trendy kapper

jong publiek, nieuwste kapsels, gebruik vaak alleen moderne technieken, trendy haarkleuren, beperkte soorten behandelingen. Behandeling prijzen gemiddeld en hoog.

De luxe kapper

grote hoeveelheid verschillende soorten behandelingenen kuren, zorgt voor een verwen gevoel, goed advies, kennis van veel soorten kapsels van trendy tot klassiek, werken met hoogwaardige c, probleem oplossend en uitgebreide aandacht. Prijzen meer als gemiddeld en hoog.

De basic kapper

Goedkoop, snel klaar ,een beperkt aantal gestandaardiseerde behandelingen, beperkt assortiment producten, goedkopere haarverf, veel klanten op een dag minder aandacht voor de klant.

Welke kapsalon is geschikt voor mij?

  • Wil je graag altijd het nieuwste van het nieuwste ? Verslind je bladen zoals Avandgarde, Cosmopolitan enz. Je vindt een trendylook met flitsende Haarkleuren belangrijk? Dan is de trendy kapsalon wat voor jou.
  • Vind je het belangrijk dat je haar er mooi en gezond uit ziet met een mooi kapsel en een mooie haarkleur die lang mooi blijft? Hou je van mooie goede kwaliteits kleding en de wat duurdere make-up?Zie je de schoonheidspecialist en kapper als een echt uitje? Dan is de luxe kapsalon wat voor jou.
  • Vind je je haar niet zo belangrijk, mag het niet te veel kosten, als er maar weer een lekkerstuk af is zodat je weer eentijdje niet geknipt hoeft te worden, geen zin om uren bij de kapper te hangen? dan is de basic kapper jou salon.

‘Tja maar welke kapper past nu bij mij?’

Zorg dat je bij een kapsalon komt die bij jou levenstijl past.

  • Wil je snel klaar zijn ? Ga dan niet naar een luxe kapper.
  • Wil je echt iets flitsend en moderns? Ga dan niet naar een basic kapper. (Uitzondering daar gelaten.)
  • Wil je zo goedkoop mogelijk? Ga dan naar een basic kapsalon en niet naar en luxe salon.

“In een kapsalon die niet bij jou persoonlijkheid past, Wordt je niet gelukkig”

De allerbeste manier om een goede kapper voor jou te kiezen.

De allerbeste methode om een goede kapper te vinden is:
Zie je iemand met een mooie haarkleur of een mooi kapsel ? Spreek diegene aan en vraag welke kapper hij/zij gaat.Grote kans dat die kapper voor jou ook perfect is.

Extra tip:

Als je voor het eerst naar een nieuwe kapper gaat kleed je dan hoe je er meestal uitziet. de kapper kan je dan beter inschatten wat voor type je bent en hoe beter de kapper jou leert kennen hoe beter hij een kapsel of haarkleur kan maken die perfect bij jou persoonlijkheid past!

 

Veel succes met het zoeken naar een goede kapper voor jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen