De metamorfose van Fien. Van nooit gekleurd grijs haar naar een mooie kleur.
28 februari 2013 
in Divers

De metamorfose van Fien. Van nooit gekleurd grijs haar naar een mooie kleur.

Grijs haar nog nooit gekleurd.

Fien had een beetje droog en slap haar waar geen kleur in zat. Het grijze haar was nog nooit gekleurd en zorgde voor een  beetje saaie peper en zout kleur.
Het metamorfose Team van Edwin Minnee gaat daar wat aan doen! 

Na een uitgebreide kleurtype analyse  wordt het haar van Fien eerst sterker en dikker gemaakt met de volumekuur van L’anza. Het haar wordt hierdoor veerkrachtig en glanzend.

De kleur

Omdat Fien het haar nooit kleurt zorgt het team voor een mooi oplossing die bijna geen uitgroei veroorzaakt en het haar door en door gezond maakt.
Met de veilige ammoniavrije haarverf van Organics krijgt Fien een speciale kleuring:
Er wordt willekeurig een paar goud blonde plukjes met de kam in het haar gezet.
In combinatie met het grijze haar krijgt het een heel natuurlijke egale kleur.
De ongelijke ’ vlekken’ van het grijze haar wordt zo gecamoufleerd. 

Het mooie van deze kleurtechniek dat je er een stuk jonger uitziet ( het grijze haar wordt iet gedekt maar blijft gewoon zichtbaar en wordt mooi verdoezeld). En je krijgt met deze kleur nauwelijks een uitgroei. Je kunt maanden met de kleur doen het groeit er gewoon geleidelijk uit.

Knippen

Het kapsel van Fien wordt zo geknipt dat het lekker losjes valt en dat het precies bij de vorm van haar gezicht past. Door de zijkant wat korter te knippen toont het gezicht wat smaller en haar kaaklijn komt er zo beter uit.

Föhnen

Met de ronde borstel wordt het haar losjes geföhnd door de volume lijn van L’anza krijgt het haar extra  volume ,stevigte en glans. Het haar blijft daardoor makkelijk in model zitten ook nahet omkleden voor de fotoshoot.

Kijk hier voor de video:

 metamorfose grijs haar 

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.

Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen