Page content

50 geheime haarverf en kleurtips die je kapper jou liever niet verteld.

Wil jij alles weten wat je moet weten om met haarverf een mooie haarkleur te krijgen en te houden?

Binnenkort ontdek je de kappers geheimen over Blonderen, donker kleuren, haarverf, welke kleur je moet kiezen, over rode en koper haarkleuren, hoe je een 100% grijsdekking krijgt, haarverzorging ,  geld besparende tips enz.

Soms sta ik versteld van mijn zelf. Ik heb namelijk mijn eerste E-book(je) geschreven.

Perfecte haarkleur

In dit E- boekje  onthul ik jou hoe je gewoon zelf voor een perfecte kleur voor jouw haar kan zorgen. Met  de 50  verschillende kleurtips laten je stap voor stap zien  wat je het beste wel en niet kan doen om een mooie haar kleur te krijgen.

Er zitten verschillende tips in waar je kapper waarschijnlijk niet zo blij mee is. Maar dank zij de geheime kleurtips hoef je niet de beginners fouten te maken maar maak  je gewoon gemakkelijk zelf  een mooie kleur.

Gratis downloaden

Ik wil nog  de laatste  puntjes op de” I” zetten en dan lanceer ik mijn eerste EBook. En  kan je binnenkort de 50 geheime kleurtips helemaal gratis downloaden.

“Dat kan nog wat worden.” Want ik ben en blijf gewoon een kapper én digibeet. Dus ik hoop dat het lukt, ik zal waarschijnlijk wat hulp moeten in roepen van een van mijn nichtjes die er verstand van hebben hoe je zo iets doet.

Dus hou mijn site haargeheimen in de gaten.

“schrijver ”  Edwin Minnee

 

Hier heb je het boek al!

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

Comment Section

18 reacties op “50 geheime haarverf en kleurtips die je kapper jou liever niet verteld.


Door monique op 10 oktober 2012

Beste

Graag had ik “de 50 geheimen haarverf en kleurtips” gedownload, maar tot mijn groot spijt gaat het niet,kan u mij zeggen wat er mis gaat?

vriendelijke groeten en een fijne dag verder


Door Edwin op 28 oktober 2012

Beste monique,
in sommige gevallen lijkt het downloaden niet te lukken. Maar mijn super slimme nichtje is er mee bezig en het gaat er nu erg moooi uitzien lukt het na 1 november nog niet? Mail dan naar haargeheimen@gmail.com dan stuur ik je het als beilage op.
Edwin Minnee


Door Edwin op 31 januari 2014

Kijk bij de reacties waar ik heel veel problemen behandel en wat je er aan kan doen
groeten Edwin,


Door Lau op 2 december 2015

Hallo,

Wat gebeurt er als je bij de Igora Vibrance ipv 1:2, 1:1,5 als mengverhouding toepast? (waarom is bij verf vaak de verhouding 1:1 en bij semi kleuringen 1:2 of 1:1,5?).

En als je nog niet echt grijs bent, pakt de 4% dan toch beter dan de 1,9%? Dat de 4% langer houdt (op de haaraanzet/uitgroeigedeelte). Haaraanzet is niet poreus. Wel van nature droog / kwetsbaar haar.

Bedankt!


Door Edwin op 2 december 2015

kijk hier verder


Door L op 2 december 2015

Hallo,

Wat gebeurt er als je bij de Igora Vibrance ipv 1:2, 1:1,5 als mengverhouding toepast? (waarom is bij verf vaak de verhouding 1:1 en bij semi kleuringen 1:2 of 1:1,5?).

En als je nog niet echt grijs bent, pakt de 4% dan toch beter dan de 1,9%? Dat de 4% langer houdt (op de haaraanzet/uitgroeigedeelte). Haaraanzet is niet poreus. Wel van nature droog / kwetsbaar haar.

Bedankt!


Door Edwin op 2 december 2015

Hoi L,
Het licht aan de poreusiteit van het haar minder of meer nodig heeft poreus pakt 1:1,5 vaak beter is je haar poreus dan pakt 1:2 genoeg aan de andere kant is de PH waarde met minder H2O2 lager waardoor de schubben iets meer open gaan en de kleur soms ook wer iets dieper het haar in komt.
Verf heeft meer H2O2 nodig want een semikleuring bestaat voor de helft uit al ontwikkelde deeltjes.
Nogmaals poreusiteit bepaald. pakt de kleur moeilijker is 4% iets intensiever en komen de kleurdeeltjes dieper in het haar
groeten , Edwin


Door Iris op 29 februari 2016

Hooi edwin,

Ik had een vraagje!
Welke verf zou jij het beste pakken om een mooie mahonie/bruine tint te creeren?

Groetjes Iris


Door Edwin op 4 maart 2016

Hoi Iris ,
Ik ben fan van Kis voor de prijs en de ongeloooofelijke kwaliteit voor zo’n verf maar met een semikleuring van IGora vibrance geeft ook een heel mooi effect.

succes , Edwin


Door Karin op 15 maart 2016

Hallo Edwin,

Ik kleur al een aantal jaren mijn haar bruin met henna. Wilde van de chemische verf af nadat ik steeds meer jeuk op mijn hoofd kreeg van Recital.

Ik baal er een beetje van dat ik met Henna alleen maar donkerder kan en wil toch weer graag terug naar normale verf, zodat ik ook weer af en toe wat blonder kan en highlights.

Hoe moet ik dit nu terug draaien. Veel kappers zeggen dat dit helemaal niet kan, maar het zal toch niet zo zijn dat ik nu totaal mijn dood veroordeeld ben tot henna?


Door Edwin op 29 april 2016

Hoi Karin,
Henna is een van de lastigste kleuren om lichter te maken het kan wel maar kost een behoorlijk veel moeite. Op normale blondeer kan het heel heftig reageren de temperatuur op het hoofd kan in een paar minuten tot wel 80 graden celcius oplopen met risico op flinke brandwonden en verpieterd haar.Met normale blondeer is de hennakleur ook practisch niet goed te verwijderen. Met de organische kleuren die we in onze salon gebruiken loopt je minder risco en wanneer het onverhoopt de temperatuur en stijgt kunnen we dat tijdig stoppen en heb je erna geen last meer van en kunne we de henna kleur redelijk wegwerken. Met de Organic Color Systems heb je waarschijnlijk ook geen last van geirriteerde hoofdhuid of jeuk.
succes Edwin


Door Marissa op 4 april 2018

Ik zou graag het e-book willen ontvangen! 🙂


Door Loes op 6 augustus 2019

Ik ben heel benieuwd naar het e-book, kan ik het nog ontvangen? 😉


Door Danielle op 30 oktober 2019

🙌 Ebook graag 🥰



Door Diana op 27 juni 2020

Goedendag, ik zou graag het ebook ontvangen.


Door Artje Boeve vd Spek op 28 september 2020

Beste Edwin, Wat fijn dat je jouw tips met iedereen wilt delen. Het zal mij enorm helpen. Heel graag ontvang ik het beoog van jou, zodat ik met een goed gevoel aan de slag kan gaan. Super bedankt alvast,

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: