L'anza Healing Oil of L'anza Healing Strenght Silk Serum

L’anza Healing Oil of L’anza Healing Strenght Silk Serum welke is de beste?

Ik kreeg een vraag van Michelle over l’anza producten . 

hallo
ik had op uw website gelezen over lanza haircare
na alles geprobeerd te hebben kerastase ,redken,loreal, joicozelfs een shampoo en conditioner van j beverly hills platinum van 150 euro niks hielp bij mijn haar wat flik beschadigt was van het blonderen,stijlen,en toen kwam ik op uw website en heb gelezen over lanza en toen heb ik het besteld de lanza repair plus schampoo,de lanza hair repair reconstructor,lanza hair repair leave in,lanza plant serum,en de lanza trauma.

en ik stond versteld wat een super produckten mijn haar heeft een mooie glanz,ziet er dikker uit en het ziet er gezond uit echt super.nu heb ik een vraagje is de lanza keratin healing oil nog beter als de plant serum?

groetjes michelle

Hoi Michelle

Ik ben blij dat je ontdekt heb hoe fantastisch L’anza is.
Tja… welk product vind ik beter ? Het ligt er aan welk soort beschadigingen in je haar hebt. Hoe ik het zie met jou haar werkt de combinatie die jij hebt  denk super.
de Healing Strenght Silk Serum gaat heel diep in het haar en behoed het haar van haarbreuk.

En Silk Serum  herstelt de kleinste beschadigingen. Het heeft meerdere awards gewonnen 

De Healing oil maakt je haar gladder en je haar voelt anders aan. ( het is wel de beste olieproduct die er is).

Bv.Maroccanoil is vergeleken met l’anza eigenlijk helemaal niets ( okee ik ben al bevooroordeelt) het zit barstens vol met  siliconen en andere chemische ingredienten, het maakt alleen een laag plastic om je haar terwijl l’anza healing oil echt diep in het haar doordringt.

Wanneer je haar helemaal weer goed voelt kun je de Healing oil eens proberen.

Ik gebruik het voor mijn jongste dochter in combinatie met de Healing Oil Shampoo en Conditioner en haar lange blonde haar ( tot haar bil) voelt heerlijk en glanst fantastisch.