Hoe kleur je zwart haar in een mooie natuurlijke kleur?

In zwart haar een mooie natuurlijke kleur maken is soms bijna niet te doen . Veel kleuren die je probeert pakken niet om dat het haar te donker is.

In de volgende video zie je een goede oplossing:  http://youtu.be/VVb6aJ7LXIw.

Wanneer je zelf  zwart haar wil kleuren is het belangrijk dat je eerst het haar met een zachte blondeer iets lichter maakt . Dit kan met  folie plukken kamstrengen of zelf met een blondeer wassing.

wanneer de kleur licht genoeg is kan je een kleur kiezen die je wilt. Wanneer de kleur maar niet lichter is dan de lichtste plukjes krijg je vaak het mooiste resultaat

BV: Rode haarverf zie je eigenlijk niet op zwart haar maar door de lichtere plukjes wordt de kleur ineens een stuk feller zonder dat het haar moet beschadigen omdat je met de rode verf het haar een heel stuk  moet oplichten.

Je kunt ook een natuurlijke kleur in het haar zetten. de kleur wordt bepaald door de hoeveelheid lichtere plukken die je in het haar zet .

hoe meer plukken hoe meer effect. In de video is dit met kam gedaan. Voor een meer natuurlijk effect is er na de haarverf nog extra folie plukken in gedaan omdat in onze salon we met ammoniavrije met voor 95% natuurlijke producten werken blijft het  haar super zacht.

alternatief om zelf het haar zacht te kleuren.

Gebruik blondeer van Kis met 6% laat dit wat langer inwerken en kleur dan met een semikleuring voor een mooi u zacht effect.  De kleur vervaagd geleidelijk maar in de blonde gedeelte blijft het vaak heel mooi en langdurig zitten.