Help! Mijn haar breekt af!

Soms zijn alle kleuren, tangen, blonderen in eens te veel voor je haar en breekt het af! Een regelrechte nachtmerrie voor een ieder die het overkomt.

Alleen al door het haar te kammen breken er  hele plukken af. Je raakt mischien wel in paniek.  En gelijk heb je ! Maar wat moet je doen?

 Laat met rust en wees voorzichtig.

Je kan zelf niet veel doen. Ga niet als een gek je haar borstelen, was het zo min mogelijk, met een zachte borstel uitkammen alleen in droog haar. Je kan dus je haar voorzichtig behandelen en met een goed haarmasker de schade een beetje beperken. Extra veel conditioner en het haar zoveel mogelijk  met rust laten en voorlopig niet verven!

Herstel kuur van L’anza

Met L’anza konden we gelukkig altijd tot nu toe in onze salon het haar redelijk tot zeer goed opknappen. Met de ultimate treatment van L’anza konden we het haar al een stuk sterker krijgen. En met de juiste verzorging thuis had je in een paar weken of soms maanden weer mooi gezond en sterk haar.

de oplossing is zeker niet te vinden bij andere merken die dat dus niet zo voor elkaar konden krijgen. L’anza is een product dat diep in het haar doordringt tot in de binnenste lagen en het haar echt kan herstellen en niet zoals andere merken haarverzorging alleen een verhullende laag om het haar aanmaakt.

Al reeds honderden mensen het haar gered.

In onze salon hebben we zo reeds honderden mensen hun haar gered. Het haar wordt sterker, gezonder en vaak en stuk voller.

Maar nu komt l’anza met een nieuwe behandeling! Zo mooi… Zo goed….Het is niet te bevatten en is uniek in de hele wereld ( en ik was al een ongelooooofelijke fan). Onze hele team stond versteld van de resultaten. Je moet begrijpen dat we al heel wat gewend zijn met l’anza. Door de fantastische resultaten die we in de afgelopen jaren hebben gezien. Maar dit slaat echt alles!

L’anza heeft een geheel nieuwe behandeling speciaal bedoeld voor haar dat eigenlijk niet meer te redden is. 

L’ANZA’S KERATIN HEALING OIL EMERGENCY SERVICE

Het is ideaal voor onherstelbaar  beschadigd haar bv. veroorzaakt door:

  • Agressieve chemische behandelingen: slechte haarverf, blondeer, permanent, relaxers, straihteners of combinaties hier van.
  • UV/ infrarood straling: de zon, sommige stylings apparaten.
  • Te hoge temperaturen/Thermische schade: Steiltangen, krultangen, fohns
  • Omgeving schade: ozon, wind, chloor, gifstoffen
  • Mechanische schade: scherpe kammen, borstels. te heftig afdrogen met een handdoek.

Wat is de lanza Emergency Service?

De L’anza Emergency Service is een twee fase behandeling voor in de salon die normaal gesproken niet te redden zwaar beschadigd  haar  vernieuwd en restaureert met echt ongelofelijke resultaten die tot dus ver niet  eens een beetje mogelijk waren.

Hoe werkt het?

Het is een twee-fase systeem.

Thermische Therapie ( fase A) Een zelf opbouwende peptide complex maakt een raamwerk in het beschadigde haar. De warmte zorgt voor de energie die nodig is om het raamwerk door het haar op te bouwen. Wanneer het raamwerk klaar is. de herstelende componenten van de Cream Cure hebben dan houvast om op de juiste manier zich aan het raamwerk te hechten.

Cream Cure ( fase B ) Cream Cure is de tweede en laatste stap in het herstel van het zwaar beschadigde haar. Het bestaat uit genezende componenten die ‘next generation Keratine’ en ‘Phyto4 complex ‘ bevatten.

Deze helende stoffen hechten zich aan het raamwerk dat door de Thermische Therapie gemaakt is.  Door de herstel van de anatomie van het haar krijgt het weer zijn sterkte, weerstand, glans en  veerkracht van gezond haar.

In het kort: In 20 min is je zwaar beschadigde haar weer als nieuw!

Voorbeelden uit de praktijk:

Blond+ Zwart+ blond+kapot  + Emergency service = mooie kleur

* Een klant van ons had haar haar geblondeerd, meerdere keren zwart geverfd en met een agressieve blonde folies( met hoog percentage) laten zetten.

Het haar was zwart met uitgroei en witte en gele oranje plukken.  De plukken braken af  zelfs in droog haar de uiteinde kon je met slecht  een klein beetje kracht helemaal uit elkaar trekken . Wanneer ze het had gewassen laag het putje helemaal vol en het haar  werd een klittenbos,

Normaal is de oplossing Knippen en nog flink ook minimaal 20-30 cm.

met de  lanza Emergency Service was het haar in 20 minuten opgeknapt hoefde maar 5 cm afgeknipt en het haar was direct sterk genoeg voor een kleurcorrectie.

Chemische medicijnen

*Een klant was bijna de helft van haar haar kwijt geraakt door zware chemische medicijnen. De haren die overbleven waren slap en dun en wat pluizig. Het haar was al hier en daar een beetje weer aangegroeid maar in de lengtes was het nog een drama.

Na de Emergency Service kreeg het haar zo’n extra boost dat het gelijk twee keer zo dik er uitzag en na het fohnen weer bijna uitzag als voorheen. Het voelde weer als normaal haar.

Chemisch geknipt

* Een klant was een tijd geleden ergens 4 maal te heftig  gekleurd met 12% en een zeer groot gedeelte van het haar was afgebroken en  de punten voelde als spagheti , kortom chemisch geknipt. Met de normale Ultimate Treatment  heeft ons team het haar al behoorlijk opgeknapt.

Het haar brak niet meer af en na enige tijd werden de punten  al voller en steviger. Ze was alleen erg lang bezig om haar haar te steilen en de punten moesten eigenlijk meerdere keren per dag gesteild worden. Na de Emergency Treatment was het haar direct veel voller, steviger en had een enorme glans.

Twee  weken later belde ze onze salon op om te vertellen hoe gemakkelijk en mooi het haar nu blijft zitten. Een keer de CHI-tang er overheen en het haar zat gelijk dagen lang goed. Ze was er ontzettend blij mee.

Dus: Is je haar niet meer te redden? Niet knippen! Maar maak eerst een afspraak voor de Emergency service van L’anza .

Ook mooi als je haar een extra opknapbeurt kan gebruiken.