Page content

Hoe krijg ik een kunstmatige, rode gloed uit mijn donkere haar?

Een  rode kleur die ontstaat doordat  je je donkere haar een keer lichter geverfd hebt. Dat blijft soms hardnekkig terugkomen. Zara heeft er een vraag over.

Hoi, ik heb even een vraagje. Ik heb lang haar tot aan mijn achterwerk en heb mijn haren altijd zwart gekleurd. Van nature heb ik donker bruin haar. Nu twee maanden geleden, ben ik bij een kapster geweest en heb ik mijn haar laten ontkleuren, want ik wilde eigenlijk licht bruin haar, met zo’n asblonde tint ertussen (light ashbrown). Het resultaat na de ontkleuring, was dat mijn haar zo’n lelijke rode, koperachtige kleur kreeg. Bovendien was de kleur helemaal oneven, wat betekent dat ik nog heb lokken die nog pikzwart zijn. Ik heb het daarbij gelaten en ben gewoon weggegaan uit de kapsalon (thuis heb ik mijn haar gekleurd in bruin kleur). Nu zijn we twee maanden verder en resultaat is dat ik weer die rode kleur zie (die was eigenlijk nooit weg). Nu weet ik echt niet meer wat ik moet doen, heb zoveel teleurstellingen gehad wat betreft mijn haar, en durf echt niet meer naar een kapper te gaan. Zou liever zelf mijn haar lichter willen maken. Hopelijk kunt u mij helpen. Ik heb nu  zo’n roest/koperkleur in mijn haar met rode tinten. Ik zou graag mijn haar lichter willen en van de rode tinten af komen. Ik zou mijn haar lichtbruin willen. Kunt u mij advies geven over wat ik het best zou kunnen doen want ik ben echt radeloos.

Alvast bedankt !

Groetjes Zara

Gek op lang haar

Dat je zulk lang haar hebt! Dat vind ik nou  fantastisch. Ik ga er vanuit dat je ook heel sterk haar hebt, maar de onderkant zal waarschijnlijk wel wat poreus zijn en er wat droog uitzien. Om je probleem te kunnen begrijpen komt er nu eerst een beetje technisch verhaal.

Stapelen van kleur

Door het jaren lange zwart kleuren is de kleur gaan stapelen in je haar. Wanneer je dat weg wilt halen, blijf je in sommige gedeeltes gewoon zwart houden. In het poreuze gedeelte gaat de kleur dan wel weg, maar het in licht aangetaste gedeelte blijft de zwarte kleur opgesloten en is het er bijna niet uit te krijgen.

Zwart ontkleuren is rood overhouden

Wanneer je zwart haar ontkleurt gaat dat in etappes:

 • Eerst gaat het blauwe pigment weg
 • Als tweede verdwijnt het groene pigment
 • Tenslotte zal het rode pigment eruit gehaald moeten worden (en die blijft het sterkste erin zitten).

Wil je doorgaan naar blond of naar een astint? Dan moet eerst alle rood pigment weg en daarna het oranje en geel. Doe je dat niet, dan blijft er altijd een rode koper gloed in je haar zitten.

Bruin = rood + groen

Om een (donker)bruine kleur te maken, moet je rood en groen bij elkaar mengen. Dus wanneer je haar rood is geworden door het ontkleuren, moet je er een kleur met extra groen pigment in doen. Met gewoon bruin is er te weinig groen pigment voor jouw haar. Dus samen met het rood van het ontkleuren blijft het rood. Maar helaas, groen pigment is ook nog veel zwakker dan het bijna niet af te breken rood pigment. Het groene pigment vervaagt en het rood komt nog heviger  terug. 

Als het goed is, kun je nu zien waarom bij Zara het haar rood blijft en steeds roder wordt.

 • De pigmenten van de zwarte verf zijn gaan “stapelen” zodat niet alle kleur er uit kon.
 • De  ontkleuring was nooit helemaal volledig, zodat er altijd een rood kopere gloed blijft.
 • Het donker terug kleuren werd gedaan met een bruine kleur (die bestaat uit evenveel rood en groen pigment). Samen met het koperrood pigment wat over bleef van de ontkleuring (dus 2 keer rood en een keer groen) blijft het haar een rode kleur houden.
 • Doordat de groene pigmenten zwakker zijn, vervagen deze sneller dan rood pigment, dus wordt de kleur steeds roder.

De oplossing?

Tja…. dit is niet simpel. De kleurwens is lichter bruin met evt. as plukken. Dit kan je gewoon niet meer voor elkaar krijgen zonder het haar gigantisch te beschadigen. Het haar moet dan eerst helemaal ontkleurd worden. Al het rood en zwart moet er eerst uit en dan moet er naar as-lichtbruin gekleurd worden. Wanneer je dat doet, blijft er door de eerdere behandelingen geen gezonde haar meer over  (let wel op: Het haar is al minimaal 4 jaar oud en heeft tientallen kleuringen moeten doorstaan!).

De gestapelde kleuren zijn bijna niet weg te krijgen. Als het op de meest zachte manier zou lukken en het haar overleeft het, dan gaat het nog geen jaar meer mee en krijg je een doffe grauwe kleur, dode punten en afgebroken haar. Zonde dus.

Wat kan Zara het beste doen

 • Kleur je haar  bruin met extra groen of blauw pigment (011 van Igora Schwarzkopf). Neem als basis as-bruin (5.1 Igora Schwarzkopf 3%, of van Kis verf 5a met DMI lotion). Het liefst niet met verf maar met een semikleuring  (die wordt minder snel rood).
 • Laat een goede kapper je haar asbruin kleuren (dit wordt dan natuurlijk bruin) en laat er na 2 keer kleuren hele dunne highlights zetten met Farouk CHI INFRA BB en CHI INFRA CB met 3% waardoor je zonder al teveel beschadigingen je haar een tintje lichter lijkt.
 • Kleur je haar gewoon weer zwart zoals je gewend was.
 • Ga naar een l’anza  kapper voor de l’anza ultieme herstel kuur (Ultimate Treatment) om je haar gezonder te krijgen.
 • Koop een een goed haarmasker en verzorg je haar met professionele haarverzorging.

Voorbeelden van goede, professionele verzorging producten: Chi voor gekleurd haar, Bonacure repairlijn , L’anza Hair repair met trauma treatment, Redken extreme.

Ik hoop dat je tevreden bent met dit antwoord, maar doe iedergeval voorzichtig.

Edwin Minnee

 

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb een E-book geschreven  “50 kleur tips die je nooit van je kapper hoort”.  Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz.

Je krijgt dan ook regelmatig extra haar (kleur) tips toegezonden.Ontdek nu de “50 kleurentips” nu  helemaal gratis ! Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang.

[optin]

 

 

Comment Section

94 reacties op “Hoe krijg ik een kunstmatige, rode gloed uit mijn donkere haar?


Door Mees op 21 november 2012

“Kleur je haar bruin met extra groen of blauw pigment (011 van Igora Schwarzkopf). Neem als basis as-bruin (5.1 Igora Schwarzkopf 3%, of van Kis verf 5a met DMI lotion). Het liefst niet met verf maar met een semikleuring (die wordt minder snel rood)”….Wat u hier beschrijft, kunt u mij uitleggen op wat voor manier je dat toepast?Wat moet je dan precies met die 011 van Igora doen in combinatie met die 5.1?Kunt u mij dat uitleggen?


Door Edwin op 21 november 2012

Beste Mees ,
Maak eerst het kleurpapje van de kleur die je wil met de activator.
De o11 van igora neem je naar behoefte 1cm to 10cm ( hoe roder je haar is hoe meer je gebruikt moet je een beetje gokken) uit de tube en doe dat bij het verfpapje dat je al gemaakt hebt.
Goed mengen!
Dan kleuren hoe dat je gewend bent.
succes!


Door Mees op 21 november 2012

Bedankt Edwin


Door evelien op 25 april 2016

Hi,

Ik heb zelf ook het probleem met heel veel warmte in mn haar…
als ondergrond zit ik tussen een 5 & een 6
maar ik wil het liefst niet te donker meer, kan ik dan de o11 met een 6.1 mengen in plaats van 5.1 ?


Door Edwin op 28 april 2016

Hoi Eveline,
Om te corrigeren kan je zelfs een 7.1 nemen met 0.11 maar gebruik max 3% om te zorgen dat het niet te donker wordt de 7.1 kleur nauwelijk op kleurhoogte 5-6 maar haalt wel warmte weg met 6% maak je juist weer extra warmte,
succes, Edwin


Door Evelien op 9 mei 2016

bedankt voor je reactie!
heb je toevallig ook enig idee van welke online shop ik deze producten kan bestellen?


Door Marjolein Fortuin op 20 juli 2013

Hi Edwin,

Zelfde probleem hier, ik wilde mijn (geverfde) saaie bruin iets meer levendig hebben, ik dacht aan een natural brown of iets meer “goud” tinten erin omdat ik langzamerhand weer terug wil naar hoogblond. De kapper vond het leuk om er magenta door te doen, resultaat de rood/roze gloed zit nu overal ipv alleen op de aanzet. Mijn haar is Rihanna stijl dus aan de zijkanten erg kort met boven op langer, dus in principe kan mijn haar nu iets meer hebben omdat ik het er zo “uit kan knippen”. Ik laat het kleuren bij een nieuwe kapper maar ik wil zelf ook even wat tips en weetjes hebben voor ik eraan begin… ik wil dus terug naar hoogblond, zo licht mogelijk! Help!!


Door Edwin op 11 augustus 2013

Hoi Marjolijn,
Maak het haar blonder in etappes zodat je het niet te veel beschadigd .
rood tinten zijn er bijna niet uit te krijgen.
Zorg voor een extra goede verzorging want je haar krijgt wel een paar flinke klappen om de rood/ roze gloed eruit te krijgen.
bespreek goed met je kapper wat mogelijk is .
succes Edwin


Door Chantal op 21 augustus 2013

Haiii Edwin,

Ik wil graag een koude, assige bruine kleur in mijn haar. Eigenlijk wil ik graag mijn natuurlijke haarkleur terug (die is assig bruin). Zwart is te hard. Nou heb ik een tijd lang Illumen gebruikt, en verder (omdat ik erg fijn haar heb en haaruitval heb gehad) gebruikt de kapster alleen spoelingen in mijn haar en geen verf. Nu heb ik ongeveer twee jaar geleden mijn haar een klein beetje lichter gemaakt met highlights (ook zodat het niet zo slap langs mijn hoofd hing), waardoor er heel iets een koperkleur in de punten is gekomen. Ik wil hier graag vanaf, zonder mijn haar te donker (neigt meteen weer naar zwart) te maken. Wat raad je me aan? Mijn haar verdraagt erg weinig, doordat het ontzettend fijn is. Mijn haaruitval is gelukkig gestopt, er komen weer nieuwe haren en ik stijl het niet meer. Daar knapte het van ellende van af.. Nu is het soms wel kroezig/ droog, maar als ik er olie in doe wordt het weer slap en dun… heb dus wel meerdere probleempjes zoals je leest haha.. Het belangrijkste vind ik dat de koperige kleur uit de punten verdwijnt. Kan ik daar gewoon asbruin overheen laten doen? Kan ik er zelf ook ‘l Oreal (donker)bruine spoeling overheen doen? De spoeling doe ik ongeveer twee keer per jaar ofzo en ik laat de punten elke keer bijknippen. Enige slechte wat ik doe is föhnen. Aangezien ik het niet altijd was, doe ik dat niet iedere dag. Heb je wat tips bij slap en fijn haar?
Groetjessss en thnx alvast!


Door Edwin op 2 september 2013

Hoi Chantal,
zooooo… dat zijn een paar problemen.
ik zal proberen er ze zoveel mogelijk te beantwoorden.
Eerst laat je kapper het kleuren met een spoeling van as bruin om je haar zo voorzichtig mogelijk te behandelen. ge niet zelf doen. vraag dat de kapper het extra voorzichtig doet.
Mijn advies voor je dunne slappe, droge,kroezige haar ga naar een l’anza kapper voor een ultieme herstel kuur en vraag een goed advies wat je thuis zelf kan doen om het haar goed te houden en voller haar te krijgen.
tips voor slap en fijn haar
Geeft het haar de beste verzorging die je kan krijgen gebruik finish producten die het haar niet verzwaren bv. rooteffect van lanza, zero weightgel van L’anza Final effects Volume lak.
laat je haar bij een (L’anza)kapper silicone vrij maken. De silicone vormt na meerder malen gebruiken een dikke laag om het haar die het haar verzwaard. Is dat weg? Gebruik dan een verzorging met zo min mogelijk siliconen

Groeten, Edwin

P.s. Laat je haar eens in onze salon behandelen, we zijn al jaren gespecialiseerd in fijn en slap haar.
Bel: 0714015102 voor een afspraak vermeld haargeheimen herstel kuur en je krijgt geheel vrijblijvend een gratis herstel en volume behandeling twv 20 euro en je zult verstelt staan van het resulaat


Door ine op 9 november 2013

Hey Edwin,
Ik heb een beetje hetzelfde probleem. Mijn natuurlijke haarkleur is asbruin, deze zomer heb ik het laten verven naar een lichtere tint waardoor het venitiaans blond werd . Ik vond dat kleur niet zo mooi en heb dus beslist om het vandaag weer bruin te verven maar nu heb ik dus vanvoor aan mijn froefroe een rode gloed gekregen de rest van mijn haar is mooi bruin gekleurd maar ik wil graag die rode gloed vanvoor eruit. Kan ik dit doen me zilvershampoo of door mijn haar te wassen met anti-roos van head and shoulders? Want ik wil het niet terug kleuren.


Door Edwin op 10 november 2013

Hoi Ine
Gebruik een as kleuring een 5a van vibrance igora van schwarzkopf ( semikleuring). Herhaal in dien nodig. alleen op de plekken die rood zijn
Head and shoulders werkt alleen met toegevoegde roodtinten. Dus niet doen.
Mocca drench van watercolors van tressa helpt wel een beetje. Wel moeilijk te krijgen.

succes, Edwin

p.s. Lukt het niet? Ga naar een goede kapper.


Door Claudia op 14 februari 2014

Beste


Door Claudia op 14 februari 2014

Ik ben zo hopeloos onderhand met mijn haar:( hopelijk kun je mij helpen. Ik heb van naturel donkerblond haar mar verf mijn haren nu al heel lang donker. Alleen het probleem is als de zon erop schijnt dat het zo vies orange roest kleur is. Vreselijk! En de uitgroei met mijn natuurlijk haar is te groot waardoor ik gewoon moet blijven verfen . Hoe kan ik ze een tintje lichter
Maken maar dan als de zon erop schijnt dat het dan as blond gloed is. En niet meer zo orange? Ik hoor graag voor nu echt proffecioneel advies want er zijn veel kappers maar weinig goede. En om steeds veel. geld te betalen voor iets wat niet naar wens is. Wil ik niet meer. Ben dan 2 keer verdrietig. Heb ze 1 keer helemaal ontkleurt! Waardoor ik mijn haar echt kort heb moeten knippen! Vervolgens zet die doos er weer een kleur op met rood gloed!!! Help mij please en vertel waar ik de producten moet kopen. Of kunt u mij mss helpen?


Door Edwin op 27 februari 2014

Hoi Claudia,
Rot voor je dat je kleur zo fout is gegaan.
Een mooi asblonde keur in jou haar is altijd erg moeilijk zoals je al gemerkt hebt. Je haar heeft ondertussen al veel schade geleden. Dus wat je ook doet wees voorzichtig
de enig manier is je haar weer ontkleuren naar een kleurhoogte van minimaal 9-10 en daarna met een astint corrigeren waarbij je rekening moet houden met de verschillende kleuren en structuren van het haar. daarna een paar koele hihlights om een natuurlijk effect te maken
je moet voor en tijdens en na deze behandeling je haar extra verzorgen. Liefst met L’anza een paar keer een ultieme herstel kuur laten doen.
Dit hele verhaal kan je niet zelf! Dus spaar voor een goede kapper een eis!!!! garantie voor een mooie koele kleur vraag gewoon of de kapper het kan, ja of nee en dat hij de garantie kan geven dat het goed zit.
Wat je wel zelf kan doen? Kleur je haar , alleen de aanzet met een tint lichter dan je eigen kleur. Zet in de lengtes een astint met een semikleuring bv Igora Vibrance 9.1 om het ergste warmte weg te werken.

succes Edwin


Door Rodina op 25 februari 2014

Hi Edwin,

Ik heb mijn haar een tijdje ambre koper blond laten verven (dit was een “ginger” hair colour uit Duitsland. Toen het vervaagd was heb ik mn haren nog een keer geverfd. Het werd donkerder en is nu bruin met een rode gloed. Ik wil mijn haren weer donkerblond (mijn eigen haarkleur) ik heb ook nog extentions thuis die ik ook donkerblond wil verven 🙂 hoe zorg ik voor het juiste effect? Ik doe alles altijd thuis omdat ik kappers niet vertrouw en verzorg mijn haar met liefde


Door Edwin op 28 februari 2014

Rodina
om van rood bruin naar natuurlijk donkerblond is bijna niet te doen zonder dat het rood in je haar blijft zitten vind je dat niet erg? Maak dan heel veel dunne plukjes met folie mat blondeer poeder met 6% of 3% (die heel lang in laten zitten tot de kleur iets lichter is dan de kleur die je wilt) zet daar over een lichte as semikleuring b.v Igora Vibrance 9.1 om het meeste rood pigment af te zwakken. Is het te zwak kan je evt 6.1 gebruiken maar let op die wordt sneller donkerder dan je kleur wens met de extensions kun je ook nog smokkelen door ze iets lichter as blond 7A te kleuren ( eerst een paar plukjes proberen om te kijken of het gaat, zo niet dan gewoon donkerblond kleuren)
vind je rood wel erg zoek dan een goede kapper die het kan ontkleuren en zonder al te veel schade te maken een natuurlijk uitziende kleur kan maken. Zoek voor organic color kappers of farouk kappers die hebben de middelen om goed te corrigeren.
wil je het toch zelf doen kijk uit dat het haar niet teveel uitdroogd!
stap 1 een goed haarmasker twee dagen voor het kleuren
stap 2 ontkleuren minimaal 2 tinten lichter dan de kleur wens ( wordt wel oranje)
stap 3 corrigeren met een semikleuring met extra as op de oranje gedeelte.
stap 4 evt paar hele dunne folies met blondeer 3% voor een natuurlijk effect.
stap 5 as donkerblond kleuren met een semikleuring
stap 5 intensief masker en later ( min maal week wachten) evt nog een paar correcties


Door nicole op 6 maart 2014

Ik kan kiezen uit een haarverf die groene pigmenten bevat (wella, schwarzkopf….)
Of een haarverf die rood oranje pigmenten bevat (italiaanse verf en Farouk….)
Wat voor soort verf kan ik het best gebruiken in mijn startende kapsalon?
Gr. Nicole


Door Edwin op 6 maart 2014

Hoi Nicole,
alvast succes met je startende kapsalon, Wat belang rijk is wat wil jij voor een salon ?
wil je snel kleurtje, niet te ingewikkeld en niet al te duur? Of wil je de tijd voor je klanten nemen top producten gebruiken en daarvoor ook een goede prijs te rekenen.
Daar moet je goed over nadenken.
Wil je goedkoop en goed dekkende kleuren en ook nog redelijk zacht voor het haar gebruik dan Kis verf . Kis geeft ook hele goede cursussen.
Schwarzkopf heeft ook goede cursussen en heeft een enorme collectie kleuren die je het gemakkelijk maakt om een leuke kleur te maken maar dit betekent wel dat je een grotere voorraad hebt. duurder dan Kis en kleinere tubes ( 60 ml tegen 100ml).
Italiaanse verf is in het algemeen duurder Maar ook heel mooi ,de meeste fabrikanten hebben een beperkte kleuren keuze maar zijn heel gemakkelijk te mengen en geven je als salon een onderscheid vermogen ( niet veel kappers gebruiken italiaanse verf). cursussen zijn niet zo uitgebreid als de anderen maar dat moet je vragen hoever de begeleiding gaat.
Farouk, goede begeleiding en cursussen super op gebied blond kleuren goed dekkende verf en zonder ammonia Lekker voor je zelf en voor je klant ( geen stank en geen irritatie op de hoofdhuid) Heeft ook een goede onderscheiding voor je salon maar ook prijzig.( grotere voorraad nodig en een minimale afname. Niet bij de groothandel te krijgen b.v. Blondeer zijn er verschillende kleuren ipv 1 potje van 9,95Euro . Farouk kan je wel een echte kleurexpert maken .
Dus conclusie wil je goedkoop en eigenlijk te goed voor zijn geld : Kis
Niet te duur en niet te goedkoop: Schwarzkopf ( of wella)
Wil je meer kwaliteit en dus een duurdere kleurbehandeling voor je klant: Italiaanse verf of Farouk.
Zelf vind ik kleuren met oranje basis fijner werken om dat dit vaker mooi diepe kleuren geeft. En in min salon werken we al vanaf 1995 met ammonia vrije verf op natuur basis(OCS) en ik zou niet anders meer willen( goed voor mijn klanten en goed voor mijn team.)
succes,
Edwin


Door Miep op 10 maart 2014

Hallo Edwin,

Mijn schoonzusje had haar haar geverfd met een roodbruin kleurtje van de drogist.
Nadat de kleur na een paar maanden wat was vervaagd, wilde ze graag weer terug naar haar eigen haarkleur (lichtblond).
Ik heb er een 8.11 van Wella Koleston opgedaan met een klein beetje 7N van Kis (gemengd met 3% H2O2 en water, gelijke delen).
Resultaat helaas nog steeds rood, ondanks de matte kleuring en een niet te hoog percentage H2O2.
Daarom hoor ik graag van jou wat jij nu zou doen.
Omdat ik liever niet ga ontkleuren, mag het resultaat ook donkerblond tot lichtbruin worden.


Door Edwin op 23 maart 2014

Hoi Miep ,
Sorry voor late antwoord.
Meng geen verschillende merken door elkaar!
Het beste kun je kis 7a met DMIlotion ( dat is 2% h2o2) met evt. groene meng tint dit kan je meerdere keren doen zonder het haar te beschadigen ( geef het haar wel extra verzorging). Net zolang tot je denkt dat de kleur goed is. Door het groene pigment maakt het haar iets donkerder maar het ziet er meestal wel natuurlijk uit.
succes , Edwin

ps. later kan je evt een paar dunne highlights zetten voor een lichtere kleur( let er wel op dat het niet te oranje wordt. wordt het wel te oranje zet er dan 8 a met dmi lotion over het hele haar))


Door Didi op 21 maart 2014

Hallo edwin,
Wat leuk dat je ons op deze manier informeert en tips kunt geven. Graag maak ik ook gebruik van je expertise 🙂 Ik heb zwart-donkerbruin haar van mezelf en ik verf het ook al een aantal jaren met donkerbruin (eerst omdat het leek of mijn haar tot leven kwam en gevoed werd door het verven en nu vooral nog ivm de eerste grijze haartjes). Mijn haren zien er meer zwart uit dan donkerbruin. Ik heb een beetje slag in mijn haar en heb een huidskleur met een gelige ondertoon. Ik heb vaak de wens om iets lichter te gaan met mijn kleur, bv gewoon donkerbruin ipv dit zwartige bruin (om minder streng te lijken) maar soms denk ik ook dat het donkerbruin-zwarte mij toch het beste zal staan. Naast de twijfel of het me wel zal staan, ben ik ook niet bepaald happig wegens een ervaring uit het verleden. Ik kreeg toen de welbekende rode gloed.
Denk je dat jij raad weet met mijn lange zwarte haren? Dan kom ik graag een eerste bezoekje aan Katwijk.
Groetjes di


Door Edwin op 9 april 2014

Hoi Didi,
Sorry voor late reactie maar foutje op mijn site en meerdere vragen waren in de spamfilter verdwenen.

Bruinzwart haar lichter kleuren is een van de moeilijkste dingen in ons vak. Wil je echt een goed advies stel ik inderdaad voor om een bezoekje aan onze salon te brengen.
Je krijgt dan een gratis consult waarbij we je kleur type bepalen je kleurwens bekijken hoe ver dat mogelijk is en krijg je als extra ook nog een gratis haar analyse.
je weet dan precies wat je kunt verwachten en wij kunnen bepalen welke behandeling en kleuringen nodig zijn om jou gelukkig te maken. bel 071 40 15 102 voor een afspraak


Door Amber op 10 april 2014

Hoi Edwin,

Ik heb zo’n anderhalf jaar geleden mijn haar van donkerbruin naar (donker)rood geverfd. Toen ik daar klaar mee was, heb ik er weer donkerbruine verf overheen gedaan. Dat leek steeds goed te gaan, maar de rood/paarse gloed kwam steeds terug. Op zich niet zo heel erg, maar nu wil ik graag mijn haar licht bruin verven. Ik heb denk ik al zo’n 2 a 3 keer mijn haar donkerbruin geverfd sinds mijn rode kapsel, maar zoals ik al zei blijft die kleur dus terugkomen. En als ik nu naar lichtbruin wil, blijft die gloed waarschijnlijk ook hangen en wordt het lelijk oranje.

Nu heb ik me net al wat ingelezen en las ik dat rode pigmenten erg lang blijven hangen. Is er een manier om die rode pigmenten uit mijn haar te halen? Met een soort ‘tegenhanger’ ofzo? En als die rode tint eruit is, kan ik dan wel naar lichtbruin? (Mijn oorspronkelijke haarkleur is midden-/donkerbruin)

Groetjes Amber


Door Edwin op 13 april 2014

Hoi Amber,

Wil je lichter zal je moeten ontkleuren.
Het probleem :In bruin en lichtbruin zit al veel warm pigment en door je oude kleur is het dubbel. Je zal eerst het haar moeten kleuren meteen hele intense asbruin met extra groen pigment er in om het rood te corrigeren.( Liefst een demi/ semikleuring). Let op het is dan niet weg! Alleen gecamoufleerd. Zodra je dan lichter kleurt komt het rood weer te voorschijn.
een oplossing is dan inderdaad highlights in te zetten (eerst corrigeren met as en groene kleur) die worden ook wel warm maar die kan je dan corrigeren met een licht as demikleuring of spoeling dan ziet je haar er toch nog redelijk natuurlijk uit. Maar het blijft altijd moeilijk! Het rood blijft hardnekkig.
andere radicalere oplossing is heel stuk ontkleuren naar kleurhoogte 7 of 8 dan een lichtbruine kleur opzetten (semikleuring) maar die kleur moet precies genoeg groen en rood pigment hebben en in de juiste verhouding ( echt specialisten werk 90% van de kappers kan dit niet) voor een natuurlijke kleur.
wanneer je dit doet met een natuurlijke kleuring zoals Organic Color of Chi valt de schade reuze mee, zeker vergeleken met jou normale kleuring . Verzorg dan je haar extra goed en je hebt gewoon een mooi en lang houdbaar eindresultaat.


Door Amber op 10 april 2014

Oja en nog iets: mijn kapster zei dat ze eventueel wel mijn eerst weer donkerder kan verven, zodat het één kleur is, en dan highlights te verven, zodat het toch wat lichter wordt. Maar ik wil mijn haar in een egale, lichtbruine tint, dus geen high lights. Bestaat er echt geen andere manier om lichter te gaan? Behalve ontkleuren dan, want ik wil mijn haar niet helemaal om zeep brengen.. En bovendien, als mijn kapster mijn haar weer donkerder verft, komt die rode tint uiteindelijk toch nog steeds terug?


Door Edwin op 13 april 2014

Je kunt door de juiste techniek toch een uitstraling krijgen van een egale tint. zoals ik al vermeld had met as groen corrigeren wordt bruin.
groeten, Edwin


Door Charissa op 15 april 2014

Hallo Edwin,

Ik zit in een dubio. Ik heb van mezelf donkerbruin haar, en ik vind het er leuk om elke keer weer een andere haarkleur te hebben. Nu heb ik het dit jaar weer dark cherry geverfd ( syoss 5-32 mixing color ) in 1 week 2 keer geverfd omdat ik de kleur niet mooi vond. Nu wil ik graag naar naar lichtbruin met blonde high lights. Vandaag heb ik mijn haar geverfd met schwarzkopf lichtbruin 6.0 en dit heeft uit te raad voor geen meter gepakt. Niet eens een klein beetje, zelfs mijn uitgroei niet. In totaal heb ik in de afgelopen 2 jaar mijn haar 3 x geverfd in de kleur dark cherry en als ik er een bruine kleur in deed zag ik direct resultaat. Ik wil zo graag van de rode gloed af omdat ik nu graag weer naar bruin wil. Wat moet en kan ik doen? Ik heb trouwens vanavond mijn haar ook twee keer gewassen met zilvershampoo maar helaas het mocht niet baten. En mijn moeder zei tegen mij dat ik even getallen moet kiezen voor haarverf. 5.0 etc en niks met goud erin, nu heb ik dit keer voor lichtbruin gekozen 6.0 maar zou ik anders een 5.0 donkerbruin proberen, of blijft de gloed alsnog in mijn haar?

Ik hoop op dat u mij kan verlossen van mijn rode gloed!

Groetjes Charissa


Door Edwin op 30 april 2014

Hoi Charissa ,
sorry voor late antwoord.
oplossing kleur met een astint met een semipermanente kleuring bv 5.1 van Vibrance of kis 5a DMI lotion
dit kan je meerdert keren doen tot de rode kleur weg is.
Kleur niet meer met verf dat maakt het nu alleen maar roder.

succes Edwin


Door camila op 16 juni 2014

mijn haar is grijs groen uitgeslagen echt wel dof zonder glans wat kan ik doen? warme tinten gebruiken wat is het beste?


Door Edwin op 17 juni 2014

Hoi Camila,
laat eerst bij een goed kapper ( liefst een farouk kapper) een blondeer wassing doen .
het groen is dan meestal al een stuk minder een soms al meer glans. kleur je haar dan met een semikleuring 8.5/ 8g / 8.3 (goud dus)evt met een beetje goudkoper er door heen en je krijgt gelijk een mooie diepe blond die meer glanst. zeker wanneer je een extra goed verzorging gebruikt. Kijk wel uit dat de kleur niet doorslaat naar een gele gloed.
succes, Edwin
succes, Edwin


Door S op 25 juli 2014

Hallo,
Help, hoe krijg ik het velrode kleur uit mijn haar.
Ik ben van zwart naar lichtbruin gegaan en ik heb daardoor ontzettend rood haar gekregen.
Ik heb er igora haarkleur 8.1 ingedaan met 6%, het hele velle rood is wel minder geworden maar het blijft rood.
Wat kan ik het beste doen om de rode kleur uit te krijgen?
Ik heb van mezelf donkerbruin haar en wil het liefst een iets lichtere kleur.
Geen hight lights dan wordt mijn haar bij de uitgroei blond en rest oranje, geen gezicht dus.


Door Edwin op 23 september 2014

Hoi S,
ga naar een kapper die het goed kan corrigeren .
Zelf doen? Evt. meerdere keren met 9.1 vibrance met een paar druppels 0.11 door heen gemengt.
gebruik geen igora met 6% dan krijg je op de langere termijn wer meer rood.
je kunt ook evt igora 6,12 met 3% gebruiken met evt extra 0.11.

succes, Edwin


Door H. op 30 juli 2014

Hallo Edwin,

Ik had altijd blauw zwart haar dit heb ik laten ontkleuren omdat ik lichter haar wilde. Nu heb ik er honing bruin ingedaan het ziet er een beetje heel licht roodbruin uit.
Ik wil de rode kleur een beetje wegwerken. Een rode gloed is niet erg. Als het maar bruin oogt.

Ik wil graag een heel lichte chocoladebruine kleur erin krijgen hoe krijg ik dit voor elkaar?

En wat gebeurt er als ik kastanje bruin erin doe?

Alvast bedankt!


Door Edwin op 3 september 2014

Hoi H.
sorry voor de late reactie ( vakantie enz.)
om de juiste kleur te bereiken moet je een andere kleur in je haar zetten dan die je wilt. wanneer je kastanje in je haar zet krijg je dubbele rode pigmenten en wordt het norg roder.
je moet dus een natuurtint of zelfs een astint gebruikne om mooi warm bruin te krijgen.
een menging van natuur bruin en as bruin is waarschijnlijk het mooist. Welke verhouding? Dat weet ik niet. Dat ligt aan de kleur die het nu is hoe roder het nu is de meer astint je nodig hebt.
succes, Edwin


Door anne op 31 juli 2014

ik heb donkerbruin eigen haarkleur. heb toen darkcherry van syoss geverfd. toen ontkleurd
ben naar lichtgoudbruin gegaan. dit is ongeveer 2 maanden geleden.nu heb ik rood plum van loreal er op gedaan maar ziet er boven roodbruin uit en lager roestkoper . ik wil graag naar lichtbruin a.u.b. alvast bedankt.


Door Edwin op 3 september 2014

Hoi Anne ,
Doe toch niet zoveel verschilewnde kleuren met je haar. Je kan niet zomaar van kleur veranderen zonder gevolgen.
Wat nu belangrijk is dat je de kwaliteit van het haar zo goed mogelijk houd. Nog een keer met syos en je haar wordt zo poreus dat het geen kleur meer kan vasthouden.
koop bonacure shampooe conditioner van schwarzkopf voor beschadigd haar ( repair) en evt een serum
gebruik de volgende keer een semikleuring van vibrance 5a laat 20 min inwerken en hoop dat dat goed genoeg is .
blijft het te rood? ga naar een kapper om de kleur weer goed te krijgen.

succes, Edwin Minnee


Door Imen op 1 augustus 2014

Hoi Edwin,
Allereerst heel tof van je dat je via deze weg mensen helpt 🙂
Nu komt mijn probleem. Ik heb van nature donker bruin haar en aan de punten is het donker blond. Ik heb mijn haar vaak geverfd in de kleuren rood, zwart, donker blond en honing kleur. Elke keer als de kleur begint te vervagen dan komt mijn eigen haarkleur weer tevoorschijn. Ik verf mijn haar vaak donker bruin omdat mijn haar altijd erg blond wordt vanaf het midden tot aan de puntjes. Ik heb mijn haar afgelopen maand wederom donker bruin geverfd en heb high lights laten zetten. Ik wilde blonde high lights maar deze werden koper oranje (heel lelijk)! Toen heb ik mijn haar meteen weer donker bruin geverfd maar je bleef wat lichte plukken zien, wat best mooi was maar ik wilde echte blonde high lights. Na twee weken werd mijn haarkleur steeds lichter natuurlijk door het wassen. Ik heb toen 40 high lights laten zetten bij de kapper. Helaas geen mooi resultaat want ik heb nu verschillende tinten blond (high lights) in mijn haar met een koperen gloed in mijn haar. In een maand tijd heb ik mijn haar dus twee keer geblondeerd wat heel slecht is. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik heb mooie lange krullen die ik niet kwijt wil maar mijn haarkleur os zo lelijk nu. Er zit zelfs een geel en groene gloed in mijn haar. Dit heb ik nooit eerder gehad. Het liefst wil ik donker bruin haar met mooie blonde high lights. En geen high lights die allemaal een andere kleur blond hebben. Mijn kapster lijkt hier geen verstand van te hebben, ze zegt dat ik mijn high lights moet oplichten om de juiste kleur te krijgen maat dit durf ik niet. Nu zit ik met een lelijke kleur en weet niet wat ik het beste kan doen. Enerzijds wil ik mijn haar gewoon weer bruin verfen en nooit meer verven maar mijn haar wordt na een paar keer wassen al snel heel licht. En aan de andere kant wil ik mijn haar niet schaden. Heb je tips voor me? Wat kan ik het beste doen? En hoe krijg ik die rode/groene/gele gloed uit mijn haar en heel belangrijk hoe voorkom ik dat ik dit weer krijg voor het geval ik graag high lights wil.

Alvast bedankt voor je reactie. Ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is! Ps ik heb ook dyslectie. Let niet op mijn spelfouten 🙂

Vriendelijke groet,
Imen 🙂


Door Edwin op 3 september 2014

Dank je voor je reactie Imen,

Zoek een goede kleurspecialist die dit op kan knappen . Ondertussen is je haar een puzzel geworden om nog een mooie kleur van te maken .
Wat wel belangrijk is . Hou je haar zo gezond mogelijk.
gebruik L’anza shampoo masker en conditioner en serum ga naar een l’anza kapper voor de ultieme herstel kuur en laat je adviseren hoe je de kleur weer goed krijgt.
Geeft de kapper je geen vertrouwen zoek dan een Organic Color kapper die kan je haar herstellen zonder verdere beschadigingen zodat je nog steeds gelukkig kan voelen met je mooie krullen.
succes.

groeten Edwin


Door Annie op 30 september 2014

Beste Edwin,

Ik ben gisteren bij de kapster geweest. Ze adviseerde me een nieuwe kleur koperbruin, mijn eigen haarkleur is donkerblond. De kleur is heel donker en rood uitgevallen, bordeaux met wat lichtere highlights.
Ik vind het verschrikkelijk. Morgen mag ik terug komen, maar ik weet niet goed wat ik moet doen. Ik zou graag weer donkerblond willen, maar is dat wel mogelijk?
Ik zie je reactie graag tegemoet.
Groetjes, Annie


Door Edwin op 3 oktober 2014

Hoi Annie ,
Ik neem aan dat de situatie al opgelost is.
Het probleem is vaak al opgelost door een extra koperspoeling om de koperbruin te krijgen . Wanneer je weer naar donkerblond gaat moet je het haar eerst ontkleuren en corrigeren. Een gedoe. Gewoon een bruin tint van maken is gemakkelijker door een asbruine spoeling of semikleuring.

groeten, Edwin


Door Anna op 4 oktober 2014

Hallo,

Ik ben van mezelf oranje/blond, maar verf maar haar al heel lang. nu heeft de kapper kastanje rood in mijn haar aangebracht en ik heb nu een hele rode gloed. deze heb ik er proberen uit te krijgen met midden asblond haarverf wat de kapper mij aanraden maar dit pakt niet. wat kan ik verder nog doen? als ik het donderde verf word de rode gloed dan minder?

groetjes, anna


Door Edwin op 6 oktober 2014

Hoi Anna,
donkere verf is niet de oplossing. Je zit daarna met een mega uitgroei.
Wat je beter kan doen: Gebruik Kis 7A met een beetjes groene meng tint met DMI lotion.
Laat 20 min inwerken, uitspoelen en kijk of de kleur goed is. Nog niet goed? Nog een keer net zo lang dat de kleur goed er uitziet
Kijk wel uit! Elke keer wordt je haar wel iets donkerder. En te veel keer en je haar kan een groene gloed krijgen.
ke kan ook evt de 9.1 van Igora Vibrance met een druppeltje blauw.

succes Edwin.
Lukt het dan nog niet ga dan naar de kapper maar niet laten kleuren het liefst een semipermanente kleuring.


Door katje op 14 oktober 2014

Hai! Ik zit erg verveeld met mn haar 🙁 ik wou mn rode kleur die ik er in mei in liet zetten er rustig uit laten groeien…. Nu zijn we oktober en mn kruin is weer kastanjebruin (mn natuurlijke haarkleur) daaronder zit een mega rode streep (waar je goed de lat onder zou kunnen leggen en echt geen zicht) daar weer onder zit weer bruin met een mix van het rood. Ik durf nog amper mn haar los dragen omdat het echt geen gezicht is! En laten uitgroeien kan volgens mij jaren duren want dat rood wil er maar niet uit 🙁 knippen zie ik al helemaal niet zitten omdat ik zolang gespaard heb voor mn haarlengte. HELP


Door Edwin op 17 oktober 2014

Hoi Katje,
Ga naar een kleurspecialist die van jouw haar wee een mooie kleur kan maken zelf doen is geen optie. zoek naar een l’anza, Organic color kapper of Chi kapper. (die kunnen het beste corrigeren zonder het haat extra te beschadigen.
het zeker geen gemqkkelijk taak maar met de juiste kapper kan je haar nog heel mooi worden. De kleur kan dicht bijje eigen kleur gemaakt worden zodat je de kleur zonder veel problemen kan laten uitgroeien.

succes, Edwin


Door Asya op 18 oktober 2014

Hoi,

Ik heb een vraagje k heb mijn haren lichtbruin laten verven het werd eerst geblondeerd en dan de verf erop maar k heb helaas ook rode gloed door myn haar, k zou wel wat donkerder willen maar
K wilgraag weten of daar dan ook die rodepigment in zit.? Dus zit er ook rood in donkerbruin en wat is asbruin ik gebruik altyd verf van de drogisterij?


Door Edwin op 20 oktober 2014

Hoi Asya,
Bruin is rood met groen pigment vaak iets meer rood dan groen door de blondeer is er meer warm( rood pigent) over gebleven en wordt het haar ook roder.
In as bruin zit meer groen dan rood pigment die kan dus minder rood uitvallen. Nu je haaral roder is hebje een extra astint nodig.
Ga voor een professionele verf die hebben meer variaties met as tinten en evt groene meng tinten die je kan bij mengen.
succes , Edwin


Door Edwin op 1 november 2014

Hoi Asya,
Wanneer je bruine kleuring gebruikt is het bruin gemaakt met groen en rode pigmeneten ( dus blijft de rode gloed) je zal moeten corrigeren met een asbruin. kijk voor 5.1 of 5A op de verpakkking. De kleuren bij de drogist zijn niet echt geschikt om te corrigeren. Zoek naar een profesionele kleuring.KIs loreal, goldwell, wella, igora enz.
Beter ga terug naar je kapper en laat zien dat je haar een rode gloed heeft. Vraag of ze dat willen corrigeren. dat kunnen ze beter dan jij ( want hoeveel groen pignment heb je nodig om jouw kleur goed te krijgen) en je haar blijft waarschijnlijk een stuk gezonder.

succes , Edwin


Door patricia op 10 december 2014

Mijn vraag ,Kan je met een badmuts plukjes maken in donkerbruin haar kleurhoogte 5 ..met een verf 8.11 van wella en 9 procent?


Door Edwin op 10 december 2014

Hoi Patricia,
Ja zeker! maar houd een iets langere inwerktijd aan om te zorgen dat het warme pigment goed weggewerkt wordt. Anders blijft het some te geel.
Maaaarrrrrr! dit geld alleen voor een natuur kleur is het geverfd met kleurhoogte 5 kan het niet! GEKLEURD HAAR KAN JE NIET LICHTER KLEUREN MET HAARVERF!
Succes, Edwin
p.s is je haar gekleurd? Kleur dan eerst plukjes met blondeer tot de juiste kleur hoogte uitspoelen niet de muts weg halen maar de zelfded plukjes in kleuren met de 8.11 met 3%


Door cynthia op 8 januari 2015

Hoi Edwin,
Fijn dat je zulke goede adviezen geeft. Zelf had ik ook een vraag.
Ik heb nu ik ouder ben donkerbruin haar wat vroeger veel lichter was midden tot lichtbruin met een rossige gloed erin. Heb ook veel sproeten en een erg lichte huidskleur. Omdat ik heel graag mijn oude kleur terug wilde en een haarverf allergie blijk te hebben, ben ik met sunkissed gelly van loreal aan de gang gegaan. Ik had het meerdere malen gebruikt en bewust aan de bovenkant iets minder, zodat je een natuurlijker effect zou krijgen. Het zag er heel mooi uit, heel natuurlijk en ik was er erg blij mee. Maar ik was een beetje eigenwijs en wilde er toch nog iets lichtere highlights in en ben toen met een ontkleuring aan de gaan gegaan die 3 tot 5 tinten lichter maakt. Ik wilde heel graag highlights in 3 tinten lichter omdat je met sunkissed jelly tot 2 tinten kan gaan. Ik heb het er zo’n 30 minuten in laten zitten, maar totaal verkeerd aangebracht en teveel met als gevolg dat mijn haar erg onnatuurlijk koperrood is. De bovenste laag van mijn haar dus. Ik had het middel niet tegen mijn hoofdhuid aan gedaan, want was erg bang voor een allergische reactie aangezien ik heel erg allergisch kan reageren op stoffen. Ik heb in de dagen nadat ik dit deed toch wel jeuk en kleine pukkeltjes op me hoofd gehad maar gelukkig geen erge reactie. Maar helaas vind ik het resultaat echt heel erg lelijk geworden. Veel te licht en veel te onnatuurlijk voor mijn doen hoewel anderen het wel vinden passen aangezien ik sproeten heb, maar toch vind ik het verschil met mijn eigen kleur te groot. Omdat ik het niet tegen de hoofdhuid had gedaan zat ik aan de bovenkant dus met uitgroei en om dit was minder opvallend te maken heb ik op het donkere stuk wat sunkissed jelly aan gebracht. Nu valt het verschil bijna niet op alleen vind ik het nog steeds veel te licht en die kopergloed is nu wel erg opvallend aanwezig. Een beetje was niet erg, maar dit is teveel vind ik zelf.
Ik wil nu graag weten wat ik kan doen. Zou ik een spoeling kunnen gebruiken waar geen ppd in zit en geen amoniak (want ook dat gaat niet zo goed). Is zo’n spoeling niet erg schadelijk voor me haar na alles wat ik deed en welke kleur zou ik moeten nemen om het weer ietsjes donkerder te krijgen. Zo te krijgen zoals het eerst was met alleen de sunkissed jelly. Daar zat ook een rode gloed in maar dat vond ik wel mooi. Was veel minder uitgesproken.
!!Ik ben nu heel erg bang om naar een kapper te gaan ten eerste vanwege mijn allergische aanleg en ten tweede, omdat ik mijn haar niet nog meer wil beschadigen!!
Wat is je advies?
Als tijdelijke oplossing had ik een schuimkleuring gekocht in donkerbruin. Dat doe ik steeds aan de bovenkant zodat de kleur iets donkerder word. Op zich helpt het iets, maar het vlekt heel erg en ook heb ik best veel jeuk nog steeds en misschien maakt dit het erger.

En dan een andere vraag: omdat mijn haar toch veel te verduren heeft gehad gebruik ik een herstellende shampoo van Syoss deze: http://www.syoss.nl/syoss/nl/nl/home/haarverzorging/product_overview11/restore.html
En een middel van Elvive: http://www.loreal-paris.nl/masker/instant-miracle/elvive/total-repair-5.aspx
Zijn dit goede producten of kan ik beter iets anders gebruiken?

Weet je wat zonde is? Ik had mijn haar al 2 jaar niet geverfd of wat dan ook en heel veel geknipt dus het was heel gezond en nu heb ik alles verpest en baal ontzettend!

Sorry voor dit lange verhaal ik zit er echt heel erg mee.

Lieve groeten,
Cynthia


Door Edwin op 20 januari 2015

Hoi cyntia,
sorry voor late reactie. (erg veel tekst voor een dyslect met een iets te strenge spamfilter) Er is zoveel met je haar gebeurd dat ik niet precies weet wat ik je moet adviseren,
Woon je in de buurt van Katwijk? Maak dan een afspraak voor een gratis advies gesprek we kunnen dan beter kijken wat er het beste met je haar kan gebeuren zonder het haar verder te beschadigen.
succes edwin


Door Kristina op 16 februari 2015

Hello Edwin,

I have dark bruin hair from nature.i colour it always to blond.its like a midel ash blond.the last time i took 8.11 from igora and 9% hydrogen.in the front it is an amazing colour but between the hair , my roots are shining a little bit red.i dont know how it can happens like this.normally i want to have a midel ash blond and than blond highlihgts.please tell me for the next care what is the best to do.i can also find not a hairdresser who can helps me with this problem.i really hate this red tone and also dont like warm colours.only cold colours. Please can you help me.

Kristina from Amsterdam


Door Edwin op 16 februari 2015

Hoi kristina,
A solution is to pre blond your hair with kis kerablond bleach powder and 6% or 9% hydrogen. Wait until the color is light enough. after rincing color the hair with the 8.11 igora with 3%! leave it 30 minutes and rince. If there still some rednes . then you could next time put a drop of blue ( I think its 0.22) in the mixture of the 8.11 ( not to much or it wil be much to dark)
take extra care by using bonacure moisture kick mask against dry hair.
succes , Edwin
p.s if it stil doesn’t work, make an apointment in our salon. tel 0714015102


Door Conny Coumans op 31 maart 2015

Beste Edwin,

Mijn vraag stelde ik al op uw site!
Ik hoop op een reactie.

Groetjes,
Conny


Door Edwin op 2 april 2015

Hoi Conny,
Sorry maar ik kan je vraag nergens vinden. Kan je hem opnieuw stellen
groeten , Edwin


Door annemiek op 29 april 2015

Ook ik zou heel graag advies willen.

Mijn natuurlijke haar kleur is middenbruin met grijs, denk ik…

Ik had het kastanje bruin geverfd. En daarna omdat ik blond wilde Goudblond, dat werd koperkleurig, rood dus, niet blond. Dat rode staat mij niet dus ik wil er vanaf. Ik besef dat ik dus een paar keer de verkeerde kleuren heb gekozen.

Ik heb 3 weken gewacht om mijn haar wat rust te geven, daarna ontkleurd (kruitvat merk), het werd nog meer koperkleur.
3 dagen gewacht, asblond (kruitvat merk)gemaakt (zit amoniak in en peroxide).

Het is nog steeds oranje achtig en flets en grijs niet gedekt.

Hoe kom ik van het rode af?
Ik wil het liefst blond, maar als dat niet kan donkerder, maar zeker zonder rood.
Ik heb fijn haar.

Ben ook bij een kapper geweest, die kan dat rode er niet uit krijgen en raadde mij aan nog een keer ontkleuren en asblond of asbruin erover. Maar of ik het zelf doe of zij het rode zou er niet uit kunnen.

Hoop dat je mij advies kunt geven. Liefst hoe ik dat rode er wel uit kan krijgen.


Door Edwin op 1 mei 2015

Hoi annemiek
Zoek een echte kleur specilalist die je haar mischien nog kan redden.
Je haar heeft nu zoveel klappen gehad dat je heel voorzichtig moet zijn.
lanza heeft een nieuwe behandeling specilaal voor jou haar de “lanza emergency service” in formeer bij een lanza kapper die dit kan doen. Deze behandeling zorgt dat je verwoeste haar weer helemaal op normaal niveau kan komen . Dan kan je later gemakkelijker je haar weer corrigeren.
Wil je zelf de boel proberen te redden gebruik dan een donkere as semikleuring en vergeet het eerdte jaar mooi blond haar.

succes Edwin
p.s in onze salon hebben we de emergency service nu van 29,95voor 19,95. Dus woon je een beetje in de buurt kan je gerust een afspraak maken en krijg je van ons gelijk een kleurtype analyse gratis om te kijken wat er nog precies met je haar kan gedaan worden om de kleur mooi te krijgen zodat je weer een beetje gelukkiger met je haar kan voelen.
tel 0714015102 haarverzorging Edwin Minnee katwijk


Door Demi op 14 juni 2015

Beste Edwin,
Mijn haar is van nature zwart, en ik heb mijn haar al een paar keer geverfd. ik ben van lichtbruine highlights naar helemaal donkerbruin, toen naar chocolade bruin, lichtbruin gegaan. en nu sinds 2 weken goudblond erover heen gegooid in de hoop dat het nog een stuk lichter zou worden. Het lichter worden is zeker gelukt, maar ik merk wel dat mijn haar nu ook steeds roder wordt. Ik wil dit graag eruit hebben zodat het een soort van as lichtbruin lijkt. Is dit mogelijk? En anders wil ik graag weer mijn zwarte haarkleur terug, maar ik heb ook gelezen dat dit moeilijker is dan dat het lijkt. Hopelijk kunt u mij helpen!

Groetjes,
Demi


Door Edwin op 25 juni 2015

Hoi Demi,
van zwart naar as bruin is een van de moeilijkste behandelingen in het kappers vak.
de goedkoopste oplossing een semikleuring zwart of misschien blauwzwart. Door het rood in je haar wordt het best wel mooi. Mocht de kleur te rood worden? Dan een donker as spoeling erover heen. Is het haar te mat?Een rode spoeling gebruiken.
succes.Edwin
p.s. Wil je echt asbruin ga dan naar goede een kleurspecialist die je haar goed kan krijgen. 80% van de kapper kan dit niet!


Door anoniem op 4 juli 2015

Hallo Edwin,

Mijn haarkleur is iets te donker uitgevallen (semi kleuring). Normaal vervaagt deze langzaam met wassen. Als ik het nu was met een met anti roos shampoo (H&S):

– Worden de pigmenten dan alleen iets verwijderd zodat de kleur wat terug zal lopen?
– Of worden de pigmenten verhelderd waardoor lichtbruin gekleurd haar bijv een rossige/rode gloed kan krijgen?

– Is wassen overigens voldoende of moet ik het dan ook in laten trekken?
(Ik heb ook ergens gelezen dat intrekken van normale shampoo op droog haar ook kan helpen).

Alvast bedankt!


Door Edwin op 5 juli 2015

Hoi anoniem,
Door agressieve shampoo gaan de schubben open staan war door de kleurdeeltjes uit het haar verdwijnen en loopt de kleur iets terug maar daar mee ook de glans en de karakter van de kleur.
Langer inwerken kan het effect versterken.
Soms kan een blondeer wassing van een paar minuten al helpen om de kleur lichter te krijgen. (maar kan het kleurkarakter wel te warm maken.
succes , Edwin


Door mireille op 15 augustus 2015

Hoi edwin
Ik hoop dat je me kan helpen met mijn vraag
Ik had me haar koffie bruin/zwart geverfd, en na weken was ik er toch klaar mee en wil weer porno blond wat ik altijd geverfd hebt..
Nu heb ik mijn haar ontkleurd 2 dagen later een blindelings creme erin gedaan, er ontstond een flinke rode koper oranje gloed bahhhhhh.
Een dag of 3 later heb ik weer een onkleuring erin gedaan en vandaag een blonderings verf, nu is me haar eigenlijk bijna niks veranderd als alleen lichter, me uitgroei is porno blond.maar de rest rode koper gloed….. help wat kan ik nog doen

Gr mireille


Door Edwin op 18 augustus 2015

hoi Mireille,
je zal eerst de de koper kleur moeten verwijderen ( wanneer je haar nog sterk genoeg is) ga er van uit dat je het niet helemaal kunt verwijderen. Kleur dan je anzet een of twee tinten donkerder ( met een goud kleur anders wordt het goen ) en met een semikleuring corrigeer je de uiteinde met een as tint licht blond met evt extra as en zilver pigment.
gebruik tussen door eerst professionele haarmaskers, shampoo en serum om het haar wat sterker te maken.
probeer porno blond dan een half jaar later wanneer de kwaliteit van je haar nog redelijk is.
lukt het niet zoek een kleurexpert om je haarop te knappen en een mooie kleur te maken.
succes Edwin


Door Stefanie op 21 oktober 2015

Hoi Edwin,
Ik heb mijn haar ondertussen bijna twee jaar geleden ontzettend beschadigd.
Ik had het zwart geverft maar het stond niet met mijn te lichte huid dus is het ontkleurt. door dat ontkleuren is volgens mij al het pigment er uit gegaan want toen het klaar was was ik net een wortel zó oranje.
nu een paar jaar verder is het weer een stuk gezonder ( ik heb toen 20 centimeter van me haar af laten knippen en ik laat het nu nog steeds bijknippen als de punten te erg worden) mijn haar komt nu net op mijn schouders. maar dus ik weet niet welke kleur ik er op moet zetten want bij bruin is het na 2 weken al weer echt oranje aan de boven kant ,behalve een stuk waar normaal je uitgroei zit dus het lijkt net of ik de hele tijd met een uitgroei rond loop. en al word er een as tint op gezet heeft mijn haar binnen no-time een groene glans. ik heb geen idee meer wat ik ertegen kan doen want een keratine behandeling is te duur naar mijn mening en om de 2 weken verven is alleen een optie als ik mijn haar weer helemaal dood wil hebben..


Door Edwin op 27 oktober 2015

Hoi Stefanie,
ga naar een lanza kapper voor de ultieme herstelkuur en laat je adviseren wat je het beste thuis kan gebruiken. wanneer je haar dan een betere conditie heeft kan je de kleur weer ( laten) corrigeren. De punten extra mat maar niet de gedeelten die niet oranje zijn. je zal merken met de juiste verzorging blijft de kleur veel langer mooi.
succes Edwin


Door Eline op 1 november 2015

Dag Edwin,

Lastige vraag: ik heb ook het ‘rode gloed’- probleem na een bezoekje aan de kapper. Alleen heb ik mijn punten blond geverfd voor de ombre look. Als ik nu die asbruine 5.1 permanent kleuring eroverheen doe, krijg ik dan geen groene punten? Ik ga liever niet naar de kapper, vanwege de kosten (maar ook omdat het nu dus ook niet mooi is geworden). Hopelijk kun je me helpen?


Door Edwin op 4 november 2015

Hoi Eline,
Corrigeer met conditioner en daarna folies over de blonde punten zodat de 5.1 niet in het blond kan komen let wel ook op met uitspoelen.
succes, Edwin


Door Tiffany op 2 november 2015

Hey Edwin,

Tof dat je antwoorden geeft op alle vragen!
Ik zit ook met een vraag..
Ik van van mezelf midden blond. Heb mijn haar jaren bruin geverfd, en ben 2 jaar terug naar blond gegaan. Dit heeft mijn kapster gedaan door middel van highlights. Ook heb ik mijn haar kort laten knippen -> Het was tot mijn kont, en heb het laten knippen tot mijn schouders. Mijn haar was na 2jaar blond en gezond! Toch had ik zin om weer naar bruin te gaan. Mijn kapper had mijn haar bruin geverfd alleen begon het na 2 weken al groen te worden! Ik heb toen zelf een pakje midden-bruine verf over mijn haar gedaan. De groen was verdwenen, maar niet voor lang.. een week of 2 later was de groen alweer helemaal terug! Ben vorige week maandag (26 oktober) naar een andere kapster gegaan. Zij vertelde mij dat ik ze mijn haar rood moest verven om deze kleur eruit te krijgen.. En nu zit ik met rood haar, bah! Het is een mooie kleur, erg donker rood, maar gewoon niet mijn ding. Ik wil graag mijn blond haren weer terug, maar hoe kan ik dit het beste aanpakken? Ik heb het nu 3 keer geverfd in 5 weken dus ik laat mijn haar eerst rusten.. Maar wil heel graag van de rode kleur af! Vooral als de zon erop schijnt is de kleur goed te zien. De kapper zei wel dat mijn haar erg gezond was en de verfbeurt geen probleem was (mijn haar voelt nu ook erg gezond en zacht nog) maar ik voel me erg onzeker door deze kleur. Hoe kom ik hier het snelst vanaf zonder mijn haar te veel te beschadigen?

Groetjes,
Tiffany


Door Edwin op 4 november 2015

Hoi tiffany,
Je kapper had gelijk dat je met rood het groen weghaalt maar de verhouding is daarbij belangrijk te veel rood is rood en ja… te weinig rood blijft groen .
fijn dat je haar nog redelijk gezond is maar een rust periode kan geen kwaad. Je kan het ergste rood weg halen met een beetje groen ( =as) maar dat hoef je niet te verven dat kan prima met een as spoeling of as semikleuring. let op niet te sterk anders wordt het weer groen dan na een paar maanden kan je het weer lichter maken evt highlights net zolang tot de kleur weer goed is. Laat het doen door een kleurspecialist die kan ook evt ontkleuren. met ontkleuren komen alle kleuren en kleurcorrecties weet te voorschijn. Dus kans op te lichte aanzet met groene en rode gloed.
succes Edwin
p.s. ik zou zelf wanneer de kleur er natuurlijk uitziet (dus niet te groen of te rood) een jaar wachten voor je het weer lichter doet ik zou iedergeval na de zomer doen. Maar dat is persoonlijk.


Door sabrina op 3 november 2015

ik heb een dringende vraag!,
ik had van mijn eigen kastanje bruin haar, met geen enkele rood tint in de zon of zo, toen wou ik highlights in men haar en iemand heeft het voor mij gedaan en dit meet een blond kleurtje, en de highlight streepjes waren te dik en toen zei ik doe dan maar ineens de hele kleuring in men haar.
dit is na het uitwassen op een paar plekken blond geworden, geel blond niet echt mooi en meer op men voorhoofd en beneden wat blond bruinig, niet mooi, ik wilde mijn eigen haarkleur terug, heb dan bruine haarkleuring gekocht chocolade bruin, ik heb dan rode tinten gekregen maar wel bruin (mooi maar die roodtinten in licht of kunstlicht of zon is niet mooi) dan ben ik een donker bruin kleurtje gaan proberen , dit gaf minder rood tinten in begin maar toch nog aanwezig de roodtinten. dan heb ik een henna donker bruin kleuring gaan proberen 2 x achter elkaar, en weer die rood tinten!! nu heb ik een as kleurig donker bruin kleurtje met licht bruin as kleur gemengd en geprobeerd, en nog steeds rode tinten!!!, ben zo boos op men eigen, en heb dringend hulp nodig hoe ik gewoon bruin haar kan gebben zonder die roodtinten met kunstlicht en zonlicht, ik gebruikte onlangs ook een blondspray. help me aub met liefst een haarkleuring die ik zelf kan doen thuis en die ik kan kopen in de winkel kruidvat of zo, daar koop ik mijn kleuringen.
ik heb onlangs gehoord dat as blond kleurtje de rode pigmenten weg neemt, aub help me


Door Edwin op 4 november 2015

Hoi sabrina,
Dit ga je niet zelf oplossen je hebt nu zoveel met je haar gedaan. Zoek een kleurspecialist die dit kan oplossen.
wanneer hje toch zelf wilt proberen gebruik alleen semikleuring bv een 6.1 kijk uit het wordt snel al te donker.
succes , Edwin
p.s. gebruik nooit meer blondspray slecht voor j kleur en slecht voor je haar.


Door Sabrina op 6 november 2015

Dank je wel, kan ik ook as blond gebruiken dan? Welke merken kan je mij aanbieden voor lichtbruin lichtblond haar te krijgeb zondder rode gloed


Door Sabrina op 6 november 2015

Of een as spoeling , help me aub


Door Carine op 14 december 2015

Hoi Edwin, ik heb gisteren mijn haar ontkleurd en er mijn vertrouwde grijsmengeling opgezet (as + pearl + violet). Helaas heeft het violet/roze na de ontkleuring het meeste ‘gepakt’ en heeft mijn grijze tint een rozige/violette weerschijn. Kun je me een lichtgrijze kleurshampoo aanraden die het violet camoufleert? En hoe lang moet ik wachten voor ik het weer helemaal kan ontkleuren? Dank voor je antwoord!
Groetjes,
Carine


Door Edwin op 15 december 2015

HoI Carine,
een mooie grijstint maken is altijd moeilijk. Gaat het mis is het een stuk moeilijker de kleur te corrigeren. met een shampoo gaat het niet lukken.
je kan proberen met de vibrance 9.1 met ( wel moeilijk te vinden) de 0.22 mengtint dit bevat meer blauw en groen pigment en zou over de rose violet heen kunnen gaan.
je kaan ook eerst een blonder wassing doen en dan met de as pearl met maar een heel klein beetje violet weer opzetten. maar kijk uit de kleur slaat zo weer door!
is de kwaliteit van je haar goed kan je in twee weken wel weer blonderen maar gebruik een goede shampoo en haarmasker er ruime er voor en direct na blonderen voor je de grijs mengeling opzet.
succes, Edwin


Door Saskia op 10 maart 2016

Hi, ook hier een dilemma…
Ik heb donkerbruin haar van mezelf en blondeer/ highlight het nu ruim 3 jaar. Het was me te blond geworden in al die jaren en dus besloot ik het te laten kleuren met een permanente kleur 4a. Hiervoor eerst voorgepigmenteerd met een mousse bruin. Mijn haar werd vuurrood… Aangezien ik dit vreselijk vind en een natuurbruine tint wilde, heeft de kapper er een permanente kleuring 3a overheen gedaan, alleen nu werd het dus pikzwart, echter alleen boven op. Onderkant viel mee… Daar probeerde ze met highlights nog wat te doen… Echter wilde het niet oplichten… Mijn hasr was verzadigd… Inmiddels dus 2 kleuren haar… Ik ben weer naar de kapsalon gegaan waar ze de bovenkant ontkleurd hebben en de onderkant in hebben gezet met nwe highlights. Vanaf mijn oren tot onderkant is de kleur perfect, denk een 5/6a met wat highlights, alleen bovenop na ontkleuring wéér rood!
Wat kan ik doen om van mijn rode bovenkant af te komen en het ook op een natuurlijk bruine 5/6a te krijgen??


Door Edwin op 29 april 2016

Hoi Saskia,
sorry voor late reactie ( strenge spamfilter)
gebeurd er zoiets met je haar zoek een kleurspecialist die je haar kan herstellen. Want zodra je een hestelkleur in het haar zet en je doet het niet helamaal op de juiste manier krijg je al snel een verkeerde kleur in het al juiste kleur haar.
succes, Edwin


Door Saskia op 10 maart 2016

Hi, hoop dat je me kunt helpen. Ik hen van nature donkerbruin haar, maar licht het middels highlights nog zo’n 3 jaar op. Omdat ik wat nieuws wilde… 4n met balayage, heeft de kapster mijn haar voorgepigmenteerd met een mousse in de teint bruin. Tot onze verbazing werd mijn haar vuurrood. Echter toch de 4n permanente kleur erin gedaan, maar het rode bleef… ? De volgende dag er een 3n overheen gedaan, met als gevolg bijna zwart haar… Ook niet de bedoeling. Toch geprobeerd om er high lights in te zetten, wat natuurlijk niet pakte zoals het hoorde…
2 dgn daarna naar een andere kapper dan maar. Zij heeft mijn bovenkant ontkleurd, wat echt pikzwart was en vanaf halverwege opnieuw ingezet met kleur 6 highlights. Tot mijn schrik is de bovenkant nu wederom rood en vanaf mijn ogen naar beneden is de kleur perfect. Kortom ik zit nu met 2 kleuren haar ? Hoe krijg ik mijn bovenkant asbruin?? Help!!


Door Edwin op 29 april 2016

Hoi Saskia,
sorry voor late reactie ( strenge spamfilter)
gebeurd er zoiets met je haar zoek een kleurspecialist die je haar kan herstellen. Want zodra je een hestelkleur in het haar zet en je doet het niet helamaal op de juiste manier krijg je al snel een verkeerde kleur in het al juiste kleur haar.
succes, Edwin


Door Nanne op 17 maart 2016

Hallo Edwin, van mezelf ben ik grauw blond, saaie kleur, dus liet ik er altijd veel highlights in zetten, bij wit af. Die koele kleur staat natuurlijk en goed. Afgelopen winter iom met mijn kapster gekozen voor 3 kleuren lowlights. Helaas, dit werd paars, grijs en bruin. Toen besloten om het maar egaal bruin te kleuren. Daarna nog twee keer, toen heeft ze een spoeling gebruikt. Omdat de prijs maar steeds omhoog ging heb ik het zelf geprobeerd te kleuren met Casting creme gloss van L’oreal, nr. 300. Helaas heb ik het niet goed verdeeld waardoor de punten bijna zwart waren geworden en bovenop gemeleerd. Vandaag naar de kapper geweest, die adviseerde een mutsje met heel veel dunne plukjes en daar blondering in (3%) en dan uitspoelen zodra het goed leek. Binnenshuis lijkt de kleur prima maar als ik buiten kom in de zon lijkt het alsof ik koperdraad door mijn haar heb, ontzettend lelijk! De kapster gaf nog als optie om het helemaal te blonderen en dan een kleur erover te zetten. Nu las ik dat er ook iets als een ontkleuringsshampoo is en dat je het niet moet laten blonderen. Ik weet het even niet meer…spijt dat ik het niet bij mijn blonde lokken heb gelaten. Hoop dat jij een oplossing kan aandragen. Alvast hartelijk dank. Groetjes Nanne


Door Edwin op 29 april 2016

Hoi Nanne,
sorry voor late antwoord ( te strenge spamfilter)
Zoek een kleurexpert om dit op te lossen dit is te moeilijk voor normale kappers. Kijk naar L’anza, organic color of farouk kappers.Zorg dat je je haar extra goed verzorgd met professionele shampoo, masker, conditioner,serum versteviging en lak Geen supermarkt of drogisten spul!!!
ontkleuringshampoo, of blondeer komt gewoon op hetzelfde neer maar alleen een andernaampje. Het haalt pigment uit je haar de enige manier voor een goede oplossing.
succes , Edwin
P.S. Heb je al wat gedaan met je haar en het is nu super droog of beschadigd ga naar een lanza kapper en vraag naar de emergency service dit kan zelfs het meest beschadigde haar weer goed krijgen.


Door Tess op 5 augustus 2016

Beste, ik heb van nature donkerbruin haar en wou mijn haar wat lichter maken met een balayage maar die kapster had er meer een soort van ombre van gemaakt( dus vanboven aan mijn roots niks gekleurd). Dit is uiteindelijk oranje/rost uitgeslaan. Het was echt niet om aan te zien en ook helemaal niet wat ik wou want ik wou mijn haar gewoon wat lichter maken door een paar kleine stukjes haar in het blond te verven dus gewoon highlights. De dag erna ben ik naar een andere kapper gegaan en zij hebben er dan een permanente donkerbruine kleur opgezet (over heel mijn haar, terwijl die vorige kapper mijn roots niet had geverfd) Dit heeft geleid dat ik nu bruin haar heb met een rode gloed vooral aan mijn roots dus vanboven. Ik wil zo graag van die rode gloed af vanboven op mijn haar en zou het liefst terug mijn normale kleur terug willen. Ik ga de kleur er in ieder geval gewoon laten uitgroeien maar is er nu al iets dat ik kan doen aan die rode gloed vanboven? Help me aub! Ik had zo’n mooi haar…


Door Edwin op 1 september 2016

Sorry Tess,
ik reageer laat door vakanties ed.
dit is heel moeilijk op te lossen er zitten nu zoveel verschillende kleuren in je haar ik zou het eigen zelf moeten zien wat er aangedaan kan worden.
Is je haar nog niet goed? Woon je in de buurt van Katwijk? Bel me dan 0714015102 en ik zal kijken wat ik voor je kan doen


Door Yolanda op 16 oktober 2016

Beste edwin

Wat moet ik doen ik ben bruin van haar kleur heb mijn haren niet echt heel heel rood van boven op de uit groeie is altijd feller dan van onder aan de punten nu is de vraag ik wil terug naar bruin wat moet ik doen om mijn hare terug bruin te krijgen ?


Door Edwin op 24 oktober 2016

Hoi Yolanda ,
kleur je haar met een semikleur bruin. In de aanzet bv een 5.1 (astint) in de punten een 6 grote kans dat je er een mooie kleur bruin meekrijgt.
succes Edwin


Door Carlene op 31 oktober 2016

Beste Edwin.

Mijn haar is kleurhoogte 5. Een jaar eerder een bayalage gehad en daarvoor nooit geverfd. Nu een permanente kleuring erin laten zetten tussen de 5/6. Maar het is veel donkerder en staat niet mooi!
Ook zit er een lelijke bordeaux rode glans op met name de bovenkant. Wat kan ik het beste doen?
Ik wil het graag lichter in ieder geval 1 tint en die wil graag de rode kleur weg. Ik hoor het graag.


Door Carlene op 31 oktober 2016

Beste Edwin.

Mijn haar is kleurhoogte 6. Een jaar eerder een bayalage gehad en daarvoor nooit geverfd. Nu een permanente kleuring erin laten zetten tussen de 5/6. Maar het is veel donkerder denk bijna 4 en staat niet mooi!
Ook zit er een lelijke bordeaux rode glans op met name de bovenkant. Wat kan ik het beste doen?
Ik wil het graag lichter in ieder geval 1 tint en die wil graag de rode kleur weg. Ik hoor het graag.


Door Edwin op 3 november 2016

Hoi Carlene,
Dit is best wel moeilijk. Een beetje lichter maken en ook een rode gloed wegwerken is zelf niet te doen ga naar een kleurspecialist die kan een mooie kleur maken.
de kleur moet eerst een gedeelte ontkleurt worden waardoor het juist meer roder wordt. en dat moet dan weer gecorrigeerd worden. Een dure behandeling.
Wil je goedkoper? Accepteer de donker kleur door een astint het rood weg te werken of accepteer de rode kleur door bv een paar dunne highlights in je haar laten zetten.
succes Edwin


Door Nicolien op 17 juni 2017

Ik heb van nature een midden goudblond haar met een deel grijs. Ik verf het al tijden nu ben ik van de kleur 8/74 naar 9/0 gegaan. Bij de kapper na eerst te ontkleuren. Ik wil graag naar 9/04 of de 9/0 gemengd met 8/04. Een beetje koper er dus in. Ik wil namelijk meer warmte. Ik ben bleek met sproeten en heb warme kleuren nodig. Mijn kapper zegt dat ik met deze kleur oranje zal worden. Ik wil wel een mooie lichte rode kleur. Is dit mogelijk?


Door Edwin op 30 juni 2017

Hoi Nicolien ,
Probeer eerst voor de zekerheid een plukje om te kijken of het niet te oranje wordt. Ik denk dat het wel meevalt. In lichte kleuren zie je vaak weinig oranje pigment uiteindelijk in het haar terechtkomen.
succes Edwin


Door Lejla op 18 februari 2018

Hey!
Ik weet niet of deze forum nog actief is, maar heb ook een vraagje.
Ik heb een tijdje geleden mijn haren met een spoeling donkerder gemaakt.
Ik heb van mezelf licht tot donker bruin haar. Ik had altijd een lichtbruine tot donker blonde gloed in mijn haren. Ik wou een keer kijken hoe het was om donkerder haar te hebben. Ik heb toen een spoeling in m’n haar gedaan het was een semi-permanente spoeling die mijn haar donker bruin/chocolade kleur zou geven. Na 10 keer wassen moest het weg zijn. Ik had deze spoeling bij een kappers winkeltje gekocht, omdat dat mij het beste leek. Nu ben ik al een half jaar verder en merk ik dat mijn haar niet meer mooi is sinds ik de spoeling heb gebruikt. Ik heb een rood/koperachtige gloed gekregen en het gaat er niet uit. Ik heb het gevoel alsof het juist met de dag erger word. Ik weet echt niet wat ik moet doen, maar vind m’n haar echt lelijk en mis m’n oude gloed van m’n haren. Heeft iemand tips die mij kan helpen om de rode/koperachtige gloed uit mijn haren te krijgen?
Alvast bedankt als het gelezen wordt.

Groetjes,

Xx


Door Jess op 22 april 2018

Geen idee of deze forum actief is maar ik heb ook een vraag!
Ik heb mijn extentions geblondeerd en het was de bedoeling dat ik het zou verven naar zwart/paars (black purple van syoss). Het haar is echter rood geworden en ik weet echt niet wat ik moet doen. Hoe kan ik dit eruit krijgen en om alsnog (als ik het weer verf) die paarse kleur te krijgen?


Door Cindyadoky op 19 november 2019

Springtime cleansing is certainly not just trite to get rid of dirt and also dust. But our company need to conduct an analysis of winter season garments. Coming from unnecessary factors to remove, you need to have to tidy and also establish the storage. Get rid of the waste as well as offer yourself another pledge certainly not to conserve unneeded scrap. Well-maintained the walls and also roofs, wash the windows, permit the springtime into your house, repel the inactivity.

Cleaning in New York City – is actually the arrangement of concentrated solutions for springtime cleaning of premises as well as adjacent regions, and also keeping sanitation. The combination of high quality job and also cost effective rates is a symbolic function that distinguishes our cleaning provider in the NJ cleaning services market.
Our slogan: ” The greatest premium – low prices!” and also you may be sure of that! In our firm, very economical prices for all types of cleaning services.
Our company guarantee you the provision of specialist cleaning company at a high degree. Professionals skillfully learn the strategies of cleansing along with using modern state-of-the-art tools as well as specialized chemicals. With all this, the costs for our services are much lower than the primary cleaning companies.

Purchasing such a company as “Spring Cleansing” in our business, you obtain the option of top quality cleansing of the nearby region of your home. Our team deliver washing where others can easily not deal. Our company are going to come to you even though you go to the different end of the world and perform the cleaning at the highest degree. Only give us a call.

Commercial maid service Downtown Manhattan : spring cleaning

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: